Trice Međimurja i Rudara, bez pobjednika u Prelogu

>> Trice Međimurja i Rudara, bez pobjednika u Prelogu

U 3. HNL istok Međimurje je nastavilo pozitivan proljetni niz pobjedom nad Belišćem 3:1. U 22. minuti Dodlek ubacuje s desne strane, obrambeni igrač Belišća loše reagira i glavom tek spušta loptu na noge Vuku koji ju šalje u mrežu za 1:0.


U 54. minuti lijep prodor Marciuša koji trese okvir gola.


U 66. minuti lopta za Kokota u kaznenom prostoru koji je srušen, a sudac koji je u blizini pokazuje na bijelu točku.


Siguran realizator bio je Kristić i Čakovčani vode 2:0.


U 75. minuti Vuk je lakoćom probio desnu stranu, poslao loptu do Karlovčeca koji ju bez problema prosljeđuje u mrežu za 3:0.


Do kraja susreta gosti postižu gol za 3:1 nakon pogreške u obrani Međimurja kada je Hranilović loše reagirao.

3. HNL istok: Međimurje – Belišće 3:1.



MŽNL: Rudar uvjerljiv protiv Slakovčana

U derbiju Međužupanijske nogometne lige Čakovec – Varaždin Rudar je pobijedio Slobodu Slakovec 3:0 pred 250 gledatelja s golom Marka Šoltića u 38. minuti te u nastavku Darija Šoltića u 76. minuti i Filipa Novaka u 86. minuti.

U Prelogu su Mladost Komet i Naprijed Cirkovljan u susjedskom derbiju odigrali 2:2 sa svim golovima u drugom dijelu. Delegat Ivan Mezga je ubilježio da je bilo 584 gledatelja. Za Mladost su strijelci bili kapetan Davor Balent (’48) i Denis Golubić (’71), da bi Naprijed u posljednjim minutama dao dva gola preko Mislava Srake u 88. i 90. minuti.

U Selniku poraz Plitvice od Graničara iz Kotoribe u pravoj golijadi 4:5. Poluvrijeme je bilo 2:1. Za domaćina odmah na početku je strijelac Međimurec u 2. minuti. Na 1:1 poravnava Andrlon u 16. minuti, no već u 19. minuti Medved daje gol za 2:1. U nastavku potpuni preokret nakon što je u 48. minuti isključen domaći kapetan. Iz kaznenod udarca na 2:2 poravnava kotoripski vratar Jambres. Već u idućoj minuti Kos daje gol za 2:3 pa Nađ u 56. za 2:4 i opet Kos u 58. za 2:5. Pri kraju susreta Medved daje još dva gola za domaćine za konačnih 4:5.

Ivančica je poražena od Poleta 1:4. Poluvrijeme je bilo 1:1, a strijelac za Polet bio je Karlovčec u 16. minuti. U nastavku tri gola Poleta za sva tri boda. Strijelci su bili još jednom Karlovčec 49, Barat ’56 i Cvetković ’71.

MŽNL subota: Rudar – Sloboda 3:0, Mladost Komet – Naprijed 2:2, Plitivca (S) – Graničar 4:5 i Ivančica – Polet 1:4. Nedjelja u 10:00 sati Sloga Čakovec – Nedelišće, a od 17:00 sati Centrometal – Zelengaj i Jalžabet – Pušćine.

1. ŽNL: Šestica Trnave

U Goričanu pobjeda Trnave nad Jedinstvom iz Novog Sela na Dravi 6:1. Poluvrijeme je bilo 3:1.

1. ŽNL subota: Trnava – Jedinstvo (NSD) 6:1. Nedjelja: Dinamo (P) – Omladinac (NSR), BSK – Mladost (I), Spartak – Šenkovec, Međimurec – Kraljevčan 38, Mladost (Pal.) – Sokol, Mladost (SM) – Polet (P), Sloboda (M) – Dinamo (D).

2. ŽNL: Dvije domaće pobjede

Hodošan je bio bolji od ČSK-a 5:2. Na odmor se otišlo rezultatom 2:0.

U Novakovcu pobjeda Graničara nad Borcem 2:0 s oba gola u drugom poluvremenu.

2. ŽNL istok subota: Hodošan – ČSK 5:2, Graničar (N) – Borac 2:0. Nedjelja: Dubrava – Omladinac (DS), Dubravčan – Galeb, Zasadbreg 77 – Drava (DM), Draškovec – Budućnost (P), Vidovčan – Budućnost (M), Otok – Croatia.

2. ŽNL zapad: Venera – Sloga (Š), Mali Mihaljevec – Bratstvo (SV), Plavi (Pek.) – Hajduk (Š), Jedinstvo (GM) – Bratstvo (J), Pobjeda – Trnovec, Strahoninec – Mura, Zebanec – Napredak, Drava (K) – Donji Koncovčak.

3. ŽNL: Pobjede Vučetinca i Borca (DH)

Vučetinec je u Zasadbregu porazio Mladost iz Dekanovca 2:1 sa svim golovima u prvom dijelu. Na žalost nakon desetak minuta žestok sudar domaćeg napadača i gostujućeg vratara nakon čega domaći igrač završava u bolnici i dobiva langetu. Želimo mu brz oporavak i povratak na nogometne terene.

Domaća pobjeda Vučetinca


U Macincu poraz Bratstva iz Preseke od Borca iz Donjeg Hrašćana 1:3. Poluvrijeme je bilo 0:2.

3. ŽNL subota: Vučetinec – Mladost (D) 2:1 /u Zasadbregu/, Bratstvo (P) – Borac (DH) 1:3 /u Macincu/. Nedjelja: Hajduk (B) – Omladinac (M), Torpedo – Eko, Jadran – Parag, Radnički – Mladost (S). Dinamo (Ž) je slobodan.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije