Derbi kola Mladost (SM) – Polet (P)

U 28. kolu 1. Međimurske nogometne lige derbi kola odigrava se u Svetoj Mariji gdje Mladost koja je u Vratišncu doživjela poraz nakon 720 minuta igre ugošćuje Polet iz Pribislavca koji je nanizao četiri uzastopne pobjede. Utakmicu sudi Patrik Kolarić, pomoćnici su mu Toni Fažon i Željko Kovačić, a delegat je Josip Baksa.

Kolo otvaraju ove subote od 17 sati Trnava – Jedinstvo/NSnD gdje je domaćin apsolutni favorit u utakmici koju sudi Franjo Hergotić, pomoćnici su Bruno Brljak i Boris Jakovljev, delegat Željko Bacinger.

U Palovcu igraju Dinamo (P) i Omladinac (NSR) i domaćin je veliki favorit s obzirom da gosti muku muče s problemom ozlijeđenih igrača. Sudac je Dario Bubek, pomoćnici Tomislav Čurila i Dražen Šajnović, delegat Antun Mesarić.

Belički BSK ugošćuje Mladost iz Ivanovca i sve će učiniti da utakmicu dobije te se još više podigne na prvenstvenoj ljestvici, a gosti igraju promjenljivo. Utakmicu sudi Marko Đurđek, pomoćnici su Zoran Novak i Valentino Kantoci, a delegat je Nikola Toplek.

Spartak u Maloj Subotici igra sa Šenkovcem koji je u velikim igračkim problemima i domaćin ne bi trebao imati problema u ovoj utakmici koju sudi sudac Edvin Zobec, pomoćnici Lidija Kraljić i Dragutin Novak, delegat Marijan Sabol.

U susretu Međimurec – Kraljevčan 38 domaćin bi u lovu na prvo mjesto trebao upisati bodove protiv «Kraljeva» koji su uknjižili dva uzastopna poraza. Sudi Damir Klarić, pomoćnici su mu Branko Martan i Ivan Žganec, delegat je Antun Vlahek.

Vodeća Mladost u Palinovcu ugošćuje Sokol i favorit je u ovoj utakmici koju sudi Nino Škrobar, pomoćnici su mu Rudolf Čižmešija i Josip Kedmenec a delegat je Franjo Fais.

U Mihovljanu Sloboda igra s Dinamom iz Domašinca koji je ostvario dva uzastopna poraza na vlastitom terenu. U ovoj utakmici moguća su sva tri znaka. Sudac utakmice je Zdravko Toplišnjak, pomoćnici su Damir Fodor i Saša Mihalić, a delegat Josip Lesjak.

Zbog treće opomene pravo nastupa nemaju:
TRNAVA – Dominik Klarić
SOKOL – Tomislav Lisjak, Aleksandar Vincek
MLADOST (I) – Dragan Sačer
SPARTAK – Emanuel Šegović, Dejan Lovrenčić, Marin Zadravec
SLOBODA (M) – Tomislav Novak
JEDINSTVO (NSD) – Ivan Tomašković

Kazne isključenim igračima:
SPARTAK – Srećko Šegović tri)mjeseca – do 09.08.2015.
OMLADINAC (NSR) – Vanja Vugrinec jedna utakmica

Lista strijelaca:
31 zgoditaka – Davor Štrok (Mladost SM)
29 zgoditaka – Stjepan Krznar (Dinamo D)
19 zgoditaka – Miroslav Lisjak (Polet P), Bojan Kregar, Darijan Treska (Međimurec)
16 zgoditaka – Roberto Skoliber (Omladinac NSR), Saša Treska (Međimurec)
15 zgoditaka – Srećko Šegović (Spartak), Tomica Mlinarec (Mladost Pal.)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije