Medalje za badmintonaše u Velikoj Gorici

U Gradskoj dvorani u Velikoj Gorici u organizaciji Badmintonskog kluba “Velika Gorica” održano je PH 2015. za mlađe kadete u-13 i mlađe juniore u-17. Nastupilo 37 mlađih kadeta iz 8 klubova i 27 mlađih juniora iz 6 klubova Hrvatske, a među njima i ekipa mlađih kadeta i juniora Badmintonskog luba Međimurje pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca.

U konkurenciji mlađih kadeta u-13 naslov je osvojio Vito Buchberger pobijedivši našeg Bornu Vadlju bez borbe zbog predaje zbog teže ozljede leđa, a Luka Črep je ispao u četvrtfinalu.

U konkurenciji mlađih kadetkinja u-13 naslov je osvojila Ira Misir, a naše igračice Melani Anderlin ispala u osmini finala, Ivona Lepen u šesnaestini finala.

U konkurenciji parova mlađih kadeta u-13 naslov su osvojili Vito Buchberger / Ivan Gotesman pobijedivši u finalu naš par Borna Vadlja / Luka Črep bez borbe.

U konkurenciji parova mlađih kadetkinja naslov su osvojile par Ira Misir / Tihana Doko, a naš par Melani Anderlin / Ivona Lepen ispao je u četvrt finalu.

U konkurenciji mješovitih parova mlađih kadeta naslov je osvojio par Vito Buchberger / Ira Misir pobijedivši u finalu čakovečku -zagrebačku kombinaciju Borna Vadlja / Tihana Doko 21:17 i nakon ozljede u drugom gemu Borne slijedila je predaja.

Nažalost u finalu miksa dogodila se teža ozljeda leđa našeg Borne Vadlje koji je morao zbog bolova predati meč, a nakon toga i mečeve finala pojedinačno i parova u kojima je bio izraziti favorit za zlato te se zadovoljiti srebrnim medaljama.

U konkurenciji mlađih juniora naslov je osvojio Dominik Doko. Plasmani naših igrača: Lino Zadravec ispao u četvrt finalu, a Filip Bel u osmini finala.

U konkurenciji mlađih juniorki naslov je osvojila Inga Sadaić, a naša Ela Trstenjak je osvojila brončanu medalju.

U konkurenciji parova mlađih juniora naslov su osvojili Filip Jagar / Dorian Cvijanović pobijedivši u finalu naš par Lino Zadravec / Filip Bel 2:0.

U konkurenciji parova mlađih juniorki naslov su osvojile naša Ela Trstenjak sa Zagrebčankom Ingom Sadaić pobijedivši u finalu Doroteja Brkić / Antea Rendulić 2:0.

U konkurenciji mješovitih parova mlađih juniora naslov su osvojili par Dominik Doko / Lucija Trgovac, a naš par Filip Bel / Ela Trstenjak ispao je u četvrt finalu.

Čestitamo našim igračima na osvojenim medaljama. Svaka naša ekipa je osvojila medalju na PH 2015. I to: seniori, veterani,limači, mlađi kadeti, kadeti, mlađi junior i juniori na PH 2015 osvojili su 21 medalju (2 zlata, 5 srebra i 14 bronci).

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije