Nogometni spektakl U16 u Strahonincu

Mladi nogometaši iz MNK A.O. Grandy-OPG Srpak-Fotex nakon uspješne organizacije Humanitarnog turnira opet su na djelu. Na njihovu ideju da dovedu svoje klubove u svoj rodni kraj, Općina Strahoninec i Škola nogometa Strahoninec prihvatile su se vrlo zahtjevne organizacije turnira.

Tako će Strahoninec 4. lipnja na Tijelovo biti domaćin velikom kadetskom turniru. Tom prigodom smo razgovarali s g. J. Makšadijem koji nam je iznio detalje vezane uz sam događaj. Prema kvaliteti sudionika turnir spada u najvišu kategoriju te je drugi najjači u državi za tu dobnu kategoriju.

Pokrovitelji turnira su Županija Međimurska i Općina Strahoninec, čiji je načelnik g. F. Lehkec aktivno sudjelovao u samoj organizaciji. Turnir je pozivnog karaktera, a svoj nastup je potvrdilo 8 klubova i to redom: NK Lokomotiva Zagreb (u čijim je redovima naš Jurica Antonović), HNK Rijeka (Martin Pajić, Jozef Kuqi i Matej Vuk), NK Slaven Belupo Koprivnica (Robin Zanjko, Leo Hajdinjak, Alberto i Roberto Ribić), NK Varaždin (Neven Hlišć, Danijel Štefulj, Emanuel Pintarić i Jašo Kocijan), NK Međimurje, NK Bjelovar, NK Gorica Velika Gorica te domaćin NK Strahoninec.

Ekipe su podijeljene u dvije skupine. Dio utakmica će se igrati na terenu NK Bratstva Savska Ves, dok će glavnina biti odigrana u Strahonincu. Na turniru se očekuje i veliki broj gostiju iz vrha HNS-a (Srebrić, Jozak, Lončarević, Novoselec, Bedi, Vugrinec), MNS-a (Kljaić, Naranđa, Križarić), političke scene (župan Posavec, Vidović) te brojni bivši međimurski poznati nogometaši (Štefulj, Vincetić, Škvorc, Mikac, Šafarić).

Aktivni članovi organizacijskog odbora pokušavaju namaknuti donacije kako bi uspjeli tiskati bilten turnira i omogućiti prehranu i osvježenja za sudionike, čime bi turnir podigli na najviši organizacijski nivo. Uz nogomet svakako treba spomenuti i druge zabavne sadržaje (zabavni park, nagradnu igru sponzora) te bogatu ugostiteljsku ponudu uz živu glazbu pod šatorom.

Na kraju je g. Makšadi zaželio lijepo vrijeme kako bi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu mogli uživati, zahvalio je svim članovima organizacije na predanom radu, posebna zahvala je upučena g. Miljenku Dovečeru i g. Draženu Hlišću za pomoć u dovođenju ekipa i savjetima oko organizacije i još je zamolio mještane s obzirom na velik broj gostiju da budu susretljivi domaćini, kako bi svima Strahoninec ostao u lijepom sjećanju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije