Najviše medalja za kadete Kos-Kotoribe i Putjana

>> Najviše medalja za kadete Kos-Kotoribe i Putjana

Gradski stolnoteniski klub Prelog u subotu je u preločkoj školsko-sportskoj dvorani bio organizator 2. kadetskog turnira, posljednjeg natjecanja iz programa Međimurskoga stolnoteniskog saveza za ovu sezonu. Ukupno 65 igrača i igračica iz Goričana, Hodošana, Kos-Kotoribe, Mihovljana, MSTC Čakovca, Putjana i domaćega kluba na turniru se u 8 kategorija borilo za medalje sponzora, tjednika Međimurske novine, koje su dobitnicima podijelili predsjednik Saveza Robert Mikac i GSTK Preloga Vinko Samardžija, uz kojega su njegovu provedbu uspješno odradili voditelji Zlatko Filipić i Nenad Martinec, a pomagali i mnogi drugi članovi kluba. Turnir je svečano otvorio predsjednik Gradskoga vijeća Preloga Goran Gotal.

Brojem osvojenih medalja, po 7, na turniru su prednjačili članovi Kos-Kotoribe i Putjana, a od pojedinaca su se istakli Marta Novak iz Putjana s 2 osvojene zlatne medalje, njen klupski kolega Matija Strbat s 1 zlatom i 1 broncom, Stjepan Škoda iz Kos-Kotoribe s 1 zlatom i 1 srebrom i domaća nada Agia Malvić s osvojenom 1 srebrnom i 1 brončanom medaljom.

Matija Strbat je zlato osvojio u kategoriji limača ispred klupskoga kolege iz Putjana Davida Šlezaka i Matijasa Jesena iz Mihovljana, a u kategoriji najmlađih kadeta ispred njega su se plasirali Denis Toplek i Ali Avdija iz Mihovljana. Stjepan Škoda je zlato osvojio u kategoriji mlađih kadeta pobjedom u finalu nad Noom Vreskom iz Mihovljana, a bronca je pripala drugom Mihovljančanu Niki Vidoviću, ali je od Marka Lovreka iz MSTC Čakovca poražen u finalu kategorije kadeta, u kojoj je brončanu medalju osvojio Lovrekov klupski kolega Filip Godina.

Marta Novak je do zlata u kategoriji limačica došla bez izgubljenoga seta, protivnica u finalu bila joj je klupska kolegica Magdalena Pinc, dok je brončanu medalju osvojila Preločanka Agia Malvić. Svoju drugu zlatnu medalju, također bez izgubljenoga seta, Marta je osvojila među najmlađim kadetkinjama, gdje je u finalu za protivnicu imala Agiu Malvić, a treća je bila također igračica Preloga Antonija Martinec. U kategoriji mlađih kadetkinja najbolja je bila Gabrijela Siladi iz Kos-Kotoribe ispred Ane Novak iz Putjana i Izidore Pongrac iz Preloga, a u kategoriji kadetkinja sve 3 medalje osvojile su Kotoripčanke. Zlatnu Nika Lukša, srebrnu Dijana Matotek i brončanu Klara Hodak.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije