NAGRADNA IGRA: Danas Hajduk (B) i Omladinac (M) odlučuju o naslovu prvaka

U nedjelju od 17:00 sati na igralištu Hrastje u Brezju igra se derbi Treće međimurske nogometne lige u kojemu Hajduk dočekuje Omladinac iz Mačkovca. Brezovčani su prvi s 49 bodova, dok je Omladinac drugi s dva boda manje.

Vrlo lako bi se moglo dogoditi da ovaj veliki proljetni derbi direktno odredi i pitanje naslova prvaka u ovom rangu natjecanja pa se očekuje veliki broj gledatelja kako iz Brezja tako i iz obližnjeg Mačkovca. Iako se radi o najnižem rangu natjecanja već je bilo više derbi susreta na kojima se okupilo više stotina gledatelja koji su došli podržati svoje ekipe što nemaju ni mnogi klubovi u višim rangovima natjecanja.

Brezovčani uz mjesto lidera imaju najbolju obranu lige koja je u dosadašnjih 19 kola primila svega 12 golova tako da možemo očekivati jednu tvrdu utakmicu bez previše prigoda u kojoj će se čekati protivnička pogreška kako bi se došlo do gola. Do sada su ubilježili 16 pobjeda, jedan remi i 2 poraza uz gol – razliku 68:12.

S druge strane Omladinac u 20 susreta ima 14 pobjeda, 5 remija i tek jedan poraz uz gol – razliku 62:21. U prošlom kolu su torpedirali Torpedo čak 8:2 i tako sasvim jasno najavili da u Brezje dolaze po pobjedu i prvo mjesto. U 9. kolu sredinom listopada Omladinac je pobijedio Hajduk kod kuće 2:1 i sigurno će to htjeti ponoviti i u gostima.

NAGRADNA IGRA ZA 100 KUNA: Derbi se igra u nedjelju, a mi u suradnji s NK Hajduk Brezje organiziramo nagradnu igru pogađanja konačnog rezultata susreta Hajduk Brezje – Omladinac Mačkovec. Ispod ovog teksta u komentarima ostavite vašu prognozu rezultata. Bude li više točnih prognoza sretnog dobitnika odredit ćemo slučajnim odabirom. Sretno svima i dođite u nedjelju u 17:00 sati u Brezje na susret Hajduka i Omladinca.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije