Komentar nedjeljnog kola: Međimurju gostujući bod, šestica Graničara

Nogometaši Međimurja gostovali su u sklopu 26. kola 3. HNL istok kod Višnjevca. Nakon prvog dijela slavonskog susreta Višnjevac – Međimurje rezultat je bio 0:0. U nastavku gol na svakoj strani i podjelu bodova rezultatom 1:1. Domaćin je poveo u 52. minuti golom Beričića iz slobodnog udarca. Strijelac za Čakovčane bio je Vuk u 85. minuti.

3. HNL istok nedjelja Višnjevac – Međimurje 1:1.

MŽNL: Šestica Graničara i petarda Nedelišće

U MŽNL Čakovec – Varaždin Nedelišće je bilo domaćin Centrometalu. Rezultat poluvremena je već 3:0. Gosti nakon desetak minuta drugog dijela smanjuju na 3:2, no domaćin na kraju slavi 5:2.

U Cirkovljanu je Naprijed igrao važnu utakmicu s Plitvicom iz Gojanca. Na poluvremenu je bilo 0:1. Na kraju gostujuće slavlje 1:3.

Naprijed je izgubio kod kuće


U Kotoribi je Graničar ugostio Ivančicu. Nakon prvog poluvremena rezultat je bio 3:0, a na kraju 6:1.

Rudar je gostovao u Kučanu Donjem kod Zelengaja. Nakon prvog dijela rezultat je bio 0:1 za našu momčad. U drugom dijelu još jedan gol za konačnih 0:2.

MŽNL Čakovec – Varaždin subota Polet – Jalžabet 2:2, Sloboda – Plitvica (S) 6:1 i Pušćine – Mladost Komet 5:1. Nedjelja Nedelišće – Centrometal 5:2, Naprijed – Plitvica (G) 1:3, Graničar – Ivančica 6:1 i Zelengaj – Rudar 0:2.

1. ŽNL: Desetka Međimurca

U Domašincu poraz Dinama od Trnave 1:2. Poluvrijeme je bilo bez golova. Gosti su poveli 0:2, a u posljednjim trenucima domaćin smanjuje iz kaznenog udarca. Polet Pribislavec je s 5:0 ispratio Slobodu Mihovljan s jednim golom u prvom dijelu i još četiri u nastavku.

Sokol je preokretom pobijedio Mladost (SM) 2:1. Gosti su poveli, a do poluvremena je 1:1. U drugom dijelu gol sokola vrijedan tri boda. Kraljevčan je poražen od lidera Mladosti iz Palinovca 0:3 s dva gola u prvom dijelu i jednim u nastavku.

Kraljevčan je poražen od vodeće Mladosti iz Palinovca


Težak poraz Šenkovca od Međimurca čak 1:10. Poluvrijeme je bilo 1:4. Bojan Kregar postigao je šest golova. U Ivanovcu pobjeda Mladosti nad Spartakom 2:1 nakon što je domaćin na poluvremenu vodio 2:0. U Novom Selu na Dravi poraz Jedinstva od Dinama iz Palovca 1:4. Već je poluvrijeme bilo 1:3.

1. ŽNL subota: Omladinac (NSR) – BSK 1:4. Nedjelja: Dinamo (D) – Trnava 1:2, Polet (P) – Sloboda (M) 5:0, Sokol – Mladost (SM) 2:1, Kraljevčan 38 – Mladost (Pal.) 0:3, Šenkovec – Međimurec 1:10, Mladost (I) – Spartak 2:1, Jedinstvo (NSD) – Dinamo (P) 1:4.

2. ŽNL zapad: Trnovec pobijedio Strahoninec

Napredak je bio bolji od Drave 4:1 nakon što je prvi dio susreta završio 1:1. Mura i Zebanec podijelili su bodove rezultatom 1:1. Domaćin je dao gol u prvom poluvremenu, a gost u nastavku.

Trnovec je porazio Strahoninec 3:1. Poluvrijeme je bilo 1:0 pa u nastavku 3:0 da bi gosti pri kraju smanjili na 3:1. Sada je lider Jedintvo Gornji Mihaljevec s 3 boda više od Strahoninca.

U Jurovcu je Bratstvo poraženo od Pobjede 2:3. Poluvrijeme je bilo 2:2, a gosti u nastavku trećim golom dolaze i do tri boda. Sloga je u Štrigovi izgubila od Malog Mihaljevca 0:1 golom iz prvog poluvremena.

2. ŽNL zapad subota: Donji Koncovčak – Venera 0:1, Hajduk (Š) – Jedinstvo (GM) 0:2 i Bratstvo (SV) – Plavi (Pek.) 4:1. Nedjelja: Napredak – Drava 4:1, Mura – Zebanec 1:1, Trnovec – Strahoninec 3:1, Bratstvo (J) – Pobjeda 2:3, Sloga (Š) – Mali Mihaljevec 0:1.

2. ŽNL istok: Galebu i Borcu minimalne pobjede

Croatia je s visokih 7:2 pobijedila Hodošan. Poluvrijeme je bilo 3:1. Budučnost Miklavec pobijedila je Otok 3:1 nakon što su gosti na poluvremenu imali 0:1. U Podbrestu poraz Budućnosti od Vidovčana 0:4 s dva gola u svakom poluvremenu.

Visoka pobjeda Drave (DM) nad Draškovcem 6:0 nakon jednog gola u prvom i još pet u drugom poluvremenu. Borac je bio bolji od Zasadbrega 3:2 sa svim golovima u prvom poluvremenu. Istim rezultatom je Galeb pobijedio Graničara iz Novakovca 3:2. Ovdje je poluvrijeme bilo 2:1.

Omladinac Držimurec – Strelec osvojio je domaće bodove


Omladinac Držimurec – Strelec je bio bolji od Dubravčana 2:0. ČSK je pobijedio Dubravu 4:1. Poluvrijeme je bilo 2:1 pa u nastavku još dva gola domaćeg sastava.

2. ŽNL istok: Croatia – Hodošan 7:2, Budućnost (M) – Otok 3:1, Budućnost (P) – Vidovčan 0:4, Drava (DM) – Draškovec 6:0, Borac PMP – Zasadbreg 77 3:2, Galeb – Graničar (N) 3:2, Omladinac (DS) – Dubravčan 2:0, ČSK – Dubrava 4:1.

3. ŽNL: Pobjeda Hajduka i Omladinca uoči velikog derbija

U Žiškovcu poraz Dinama od vodećeg Hajduka iz Brezja 1:3, iako je domaćin poveo 1:0. U Mačkovcu je Omladinac uvjerljivo pobijedio Torpedo 8:2. Poluvrijeme je bilo 5:1.

Mladost Dekanovec je bila bolja od Radničkog 3:0 s dva gola u prvom poluvremenu i jednim u nastavku. Poraz Borca (DH) od Vučetinca 1:2. Gosti su oba gola dali u prvom poluvremenu.

Tri gola i tri boda Mladosti iz Dekanovca



U Štefancu poraz Paraga od Bratstva (P) 3:6. Poluvrijeme je bilo 1:4. Eko je pobijedio Jadran 7:2. Na odmor se otišlo rezultatom 4:1.

3. ŽNL: Mladost (D) – Radnički 3:0, Borac (DH) – Vučetinec 1:2, Parag – Bratstvo (P) 3:6 /igralo se u Štefancu/, Eko – Jadran 7:2, Omladinac (M) – Torpedo 8:2, Dinamo (Ž) – Hajduk (B) 1:3.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije