Derbi kola Dinamo Domašinec – Trnava

Ove subote i nedjelje na rasporedu je 25. kolo 1. Međimurske lige u kojem se derbi kola odigrava u Domašincu gdje Dinamo koji je u prošlom kolu poražen na svom travnjaku od Poleta u popravnom ugošćuje Trnavu iz Goričana. Domaćin ulazi u utakmicu motiviran da ostvari pobjedu, dok pak gosti koji imaju kvalitetnu ekipu će željeti da pobjede Dinamo. Sudit će Žganec, pomoćnici su mu Kraljić i Horvat, a delegat je Novaković.

Polet na svom travnjaku igra sa Slobodom iz Mihovljana i favorit je utakmice koju će suditi Srnec, pomoćnici će mu biti Tuksar i Novak, a delegat je Baksa.

Sokol koji je u dosta teškoj situaciji igra u Vratišincu s Mladosti iz Svete Marije koja je nanizala osam utakmica bez poraza te je i u ovoj utakmici u prednosti. Sudac utakmice bit će Fegeš, a pomoćnici će mu biti Križarić i Novak, a delegat je Đuranec.

U Donjem Kraljevcu Kraljevčan 38 ugošćuje vodeću Mladost iz Palinovca i ova utakmica će biti izuzetno kvalitetna i neizvjesna koju će voditi P. Kolarić, pomoćnici će mu biti Brljak i Kedmenec, a delegat je Štefanac.

Šenkovec očekuje tešku utakmicu protiv izuzetno kvalitetnog Međimurca koji je apsolutni favorit. Utakmicu sudi Toplišnjak, pomoćnici su mu Jakovljev i Lukačić, a delegat je Kovač.

Mladost iz Ivanovca pet kola ne zna za pobjedu, a ugošćuju Spartak koji pak igra promjenljivo. U ovoj utakmici moguća su sva tri znaka. Utakmicu sudi Mihoci, pomoćnici su mu Fodor i Pintarić, dok je delegat Sokač.

Jedinstvo na svom travnjaku igra s Dinamom iz Palovca koji je favorit ove utakmice koju sudi Đurđek, pomoćnici su mu Fažon i Kovačić, dok je delegat Kovač.

Kolo otvaraju u subotu u Novom Selu Rok Omladinac koji je desetkovan zbog ozljeda te BSK iz Belice koji je u ovoj utakmici favorit. Utakmicu sudi Horvat, pomoćnici su mu Fažon i Kovačić, dok je delegat Fažon.

Zbog treće opomene pravo nastupa u sljedećem kolu nemaju:
MLADOST (SM) – Goran Posavec
SLOBODA (M) – Denis Tremski
BSK – Nikola Kaniški
DINAMO (P) – Petar Šarić, Dario Šmit

Kazna isključenom igraču:
SOKOL – Marko Mikolaj jedna utakmica

Lista strijelaca:
31 zgoditaka – Davor Štrok (Mladost SM)
28 zgoditaka – Stjepan Krznar (Dinamo D)
19 zgoditaka – Miroslav Lisjak (Polet P)
17 zgoditaka – Darijan Treska (Međimurec)
16 zgoditaka – Roberto Skoliber (Omladinac NSR)
15 zgoditaka – Saša Treska (Međimurec), Srećko Šegović (Spartak)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije