Sportski vikend: Biti ili ne biti rukometaša Preloga

U 26. kolu 3. HNL istok Međimurje u nedjelju od 17:00 sati gostuje kod Višnjevca.

Ovog vikenda u 28. kolu MŽNL Čakovec – Varaždin u subotu od 17:00 sati igraju Polet – Jalžabet, Sloboda – Plitvica (S) i Pušćine – Mladost Komet, a u nedjelju Nedelišće – Centrometal, Naprijed – Plitvica (G), Graničar – Ivančica i Zelengaj – Rudar.

U županijskim nogometnim ligama u subotu u 1. ŽNL od 17:00 sati igrajuOmladinac (NSR) – BSK te u 2. ŽNL zapad Donji Koncovčak – Venera, Hajduk (Š) – Jedinstvo (GM) i Bratstvo (SV) – Plavi (Pek.).

U posljednjem kolu 1. HRL za žene Zrinski gostuje kod Sesveta, a u subotu od 18:00 sati rukometaši Preloga u posljednjem kolu odlučuju o ostanku u ligi gostovanjem kod Kozale. Našoj ekipi je potrebna pobjeda.

U 3. HRL sjever za žene u petak u 19:15 sati igraju Zrinski 3 – Zrinski 2, a kod rukometaša u petak u 19:00 sati Nedelišće – Ilova i od 20:30 sati Čakovec – Concordia.

U subotu će se održati plesno natjecanje u NGC Aton u Nedelišću s početkom u 12 sati. Natjecanje organizira Hrvatski navijački i pom pon plesni savez, a suorganizator je Klub navijačica Livi te predstavlja 9. prvenstvo Hrvatske i 16. prvenstvo Slovenije u cheerleadingu, pom pon plesu te akrobatskom navijanju. Na natjecanje je prijavljeno preko 650 natjecatelja iz 22 kluba. Natjecanje će trajati do 20 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije