Finale kupa još uvijek nije izgubljeno, igra se još 90 minuta

Prva polufinalna utakmica Kupa Međimurja u Dunjkovcu-Pretetincu nije završila raspletom kakav se očekivao i Međimurec je stekao prednost od 4:1 protiv Nedelišća. Ovaj rezultat naizgled je teško dostići, no ako su nogometaši Međimurca prije dva tjedna u 90 minuta uspjeli postići četiri pogotka, zašto to isto ne bi mogla i momčad Nedelišća u uzvratnoj utakmici i velikim preokretom se plasirati u finale, pitaju se na webu NK Nedelišće.

Prema najavama očekuje nas pravo proljetno vrijeme i SRC Trate mogao bi biti ugodno popunjen, kako i priliči jednom općinskom derbiju u ovako važnoj utakmici. Nedelišće muku muči s ozljedama obrambenih igrača, posljednja u nizu je ona vratara Sebastijana Trstenjaka, kojem želimo što brži povratak među vratnice, protiv Rudara i naporan raspored u ovom dijelu sezone polako uzima maha. Sve to dodatno motivira nogometaše koji će dati sve od sebe da upišu pobjedu i plasiraju se u finale.

>>> Antun Jukić: “Očekujem goropadno Nedelišće bez kalkulacija i prolaz Međimurca”

Nedelišće je već ranije pokazalo da može prirediti pravo iznenađenje kad je to najpotrebnije. Zato pozivaju sve navijače i simpatizere da pruže podršku kao što su to činili kad su se nizale pobjede i očekujeu glasno, ali prije svega fer i sportsko navijanje s tribina. Ako sami ne vjerujemo u prolaz u finale onda je sve uzaludno, nema predaje! Glavni sudac utakmice je Bojan Juras iz Vučetinca.

Uzvratna utakmica između Nedelišća i Međimurca odigrat će se u četvrtak (7. svibnja) s početkom u 17:00 sati na SRC-u Trate u Nedelišću.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije