Filip Ude posjetio OŠ Jože Horvata Kotoriba

Naš gimnastički olimpijac Filip Ude posjetio je OŠ Jože Horvata Kotoriba na Dan sporta u toj školi. Gostovanje je napravljeno u sklopu akcije Sekcije zbora sportskih novinara Međimurja Sportski novinari u školama, a realizaciju su napravili Mladen Grubić i Alen Fuš uz svesrdnu podršku škole.



Filipu je u ime učeničkog i zaposleničkog kolektiva škole dobrodošlicu zaželjela ravnateljica škole Snježana Matoš, prof. Uvod u razgovor s Filipom izvrsno je napravio Alen Fuš, kotoripski novinar i radijski voditelj, a nakon čega je uslijedio niz pitanja za Filipa.



Profesorica TZK-e Danijela Krobot je sa svojim učenicima Filipu i prisutnima demonstrirala nekoliko gimnastičkih vježbi kojima se priključio i sam Filip. Sat je brzo prošao pa je uslijedilo fotografiranje s učenicima i učiteljima i dijeljenja autograma. Dan sporta nastavljen je uz pješačenje, trčanje, bicikliranje, boravak u prirodi u sportskom ribolovu, stolni tenis i odbojku, a naravno tu je bio i nogomet.



Za kotoripske učenike bio je ovo sigurno nezaboravan dan, a Filip je zahvalio na pozivu, lijepom dočeku i gostoprimstvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije