Napokon topla i idilična nogometna nedjelja za guštanje

>> Napokon topla i idilična nogometna nedjelja za guštanje

U MŽNL Čakovec – Varaždin Novi Marof je poražen od Slobode Slakovec 0:2 s jednim golom u svakom poluvremenu. Patrik Hergotić je bio strijelac u 16. i 87. minuti.

Naprijed je bio bolji od Graničara iz Kotoribe 3:2. Poluvrijeme je bilo 1:1. Mišel Androši je zabio za goste na samom otvaranju u 2. minuti, a zadomaćine je poravnao kapetan Željko Glavina u 35. minuti. Gosti su poveli 1:2 u 54. minuti golom Emanuela Matoteka, Naprijed poravnao na 2:2 u 84. minuti golom Željka Martinca i u zadnjim trenucima susreta treći gol je dao Filip Horvat za sva tri domaća boda Naprijeda.

U Pušćinama neriješen rezultat s Poletom iz Svetog Martina na Muri 1:1. Domaćin je poveo u prvom dijelu u 30. minuti golom Kristijana Ribića i čuvao prednost do same završnice kada gosti zabijaju gol vrijedan jednog boda preko Karla Goričanca.

Pušćine i Polet bez pobjednika


Međužupanijska nogometna liga: subota Mladost Komet – Nedelišće 1:0, Rudar – Zadrugar 1:2, Ivančica – Sloga 0:4 i Plitvica Selnik – Centrometal 2:3. Nedjelja Naprijed – Graničar 3:2, Pušćine – Polet 1:1 i Novi Marof – Sloboda 0:2.

>>> Sačer srušio lidera lobom, Mladost Komet pobijedila Nedelišće

1. ŽNL: Kolo bez pobjede domaćina

Sokol i Trnava odigrali su 2:2. Poluvrijeme je bilo 1:0 da bi gosti to okrenuli u nastavku na 1:2, a Sokol je drugim golom osvojio domaći bod. Bez golova i bez pobjednika bilo je u susretu Kraljevčana i Poleta iz Pribislavca koji je završio 0:0. Gostujući predstavnik rekao nam je točnije da je bilo ništa – ništa i da je najopasnija prigoda bila udarac na gol iz slobodnog udarca s centra terena.

BSK je poražen od Spartaka


Mladost Ivanovec i Sloboda Mihovljan podijelili su bodove rezultatom 1:1. Prvo poluvrijeme mreže miruju, u nastavku su poveli gosti, a domaćin izjednačio. U srazu fenjeraša i lidera Jedinstvo je u Novom Selu na Dravi izgubilo od Mladosti iz Palinovca 0:4. Poluvrijeme je bilo 0:3.

Međimurec je uzeo sva tri boda u Palovcu


Dinamo Palovec je poražen od Međimurca 1:4. I ovdje je već na poluvremenu bilo 0:3. BSK je poražen od Spartaka 0:2 s oba gola u drugom poluvremenu. Kako su igrači Međimurca postizali golove pogledajte u nastavku:





1. ŽNL: subota Šenkovec – Dinamo (D) 0:3, Omladinac (NSR) – Mladost (SM) 0:2. Nedjelja: Sokol – Trnava 2:2, Kraljevčan 38 – Polet (P) 0:0, Mladost (I) – Sloboda (M) 1:1, Jedinstvo (NSD) – Mladost (Pal.) 0:4, Dinamo (P) – Međimurec 1:4, BSK – Spartak 0:2.

2. ŽNL zapad: Lideri gubili pa pobijedili

Sloga je u Štrigovi na poluvremenu vodila protiv Strahoninca 2:1 da bi na kraju bila poražena 2:3. U Peklenici su Plavi na poluvremenu imali prednost protiv Jedinstva iz Gornjeg Mihaljevca 1:0 pa su gosti na kraju došli do sigurne pobjede 1:3.

Mura je poražena od Venere 0:3. Poluvrijeme je bilo bez golova. U nastavku su poveli gosti 0:1, domaćin je krenuo po gol na sve ili ništa pa je pri kraju susreta primio još dva gola. Trnovec je porazio Napredak 3:2. Poluvrijeme je bilo 2:1. U nastavku 3:1, no gosti smanjuju na 3:2 i drže domaćin u neizvjesnosti do kraja susreta.

Tri gola i tri boda Donjeg Koncovčaka u Jurovcu


Bratstvo Jurovec je izgubilo od Donjeg Koncovčaka 1:3. Gosti su na poluvremenu imali prednost 0:2. Mali Mihaljevec i Pobjeda su odigrali 1:1. Gosti su poveli, a domaćin poravnao pri kraju prvog poluvremena. Iz Pobjede su nam se požalili da im je poništen regularni pogodak.

2. ŽNL zapad: subota Bratstvo (SV) – Zebanec 1:0, Hajduk (Š) – Drava (K) 7:1. Nedjelja: Mura – Venera 0:3, Trnovec – Napredak 3:2, Bratstvo (J) – Donji Koncovčak 1:3, Sloga (Š) – Strahoninec 2:3, Mali Mihaljevec – Pobjeda 1:1, Plavi (Pek.) – Jedinstvo (GM) 1:3.

2. ŽNL istok: Na vrhu i dalje neizvjesno

U Podbrestu i dalje problemi, ovog je Budućnost poražena kod kuće od Hodošana 0:1 golom u drugom poluvremenu. Drava Donji Mihaljevec došla je do još jedne vrijedne pobjede 3:0 nad Budućnosti iz Miklavca sa svim golovima u drugom poluvremenu.

Borac je opravdao ulogu favorita i s visokih 4:1 bio je bolji od Croatie. Galeb je bio bolji od Otoka 3:2. Teško je lider došao do pobjede jer je Otok nakon dvadesetak minuta imao 0:2. Poluvrijeme je bilo 1:2, a u drugom dijelu domaćin s dva gola ipak dolazi do pobjede.

U derbiju Omladinac Držimurec – Strelec je pobijedio Vidovčan 2:1. Domaćin je poveo, gost poravnao i poluvrijeme je bilo 1:1. Početkom drugog dijela Omladinac daje gol za sva tri domaća boda.

Omladinac Držimurec – Strelec je u derbiju bio bolji od Vidovčana


Draškovec je poražen od ČSK-a 0:2 s oba gola u prvom poluvremenu. Dubrava je u Sivici izgubila od Zasadbrega 1:2. Dubravčan i Graničar Novakovec podijelili su bodove odigravši 1:1. Gosti su poveli, a domaćin izjednačio u prvom poluvremenu.

2. ŽNL istok: Budućnost (P) – Hodošan 0:1, Drava (DM) – Budućnost (M) 3:0, Borac – Croatia 4:1, Galeb – Otok 3:2, Omladinac (DS) – Vidovčan 2:1, Draškovec – ČSK 0:2, Dubrava – Zasadbreg 77 1:2, Dubravčan – Graničar (N) 1:1.

3. ŽNL: Visoke pobjede vodećeg trojca

Vodeći Hajduk iz Brezja nije imao problema s Bratstvom iz Preseke kojeg su pobijedili 5:0 s jednim golom u prvom dijelu i još četiri u nastavku. Domaći igrač Franjo Galeković tri puta se upisao u strijelce. Omladinac je u Mačkovcu porazio Radnički 5:1. Ovdje je već poluvrijeme bilo 4:1.

Težak poraz Dinama u Žiškovcu od Vučetinca


U Žiškovcu težak poraz Dinama od Vučetinca 0:9. Poluvrijeme je bilo 0:4. Iz Žiškovca smo dobili komentar događaja u prvom poluvremenu: “Sudac svojom pogreškom kod nedosuđivanja očitog kaznenog udarca za domaće usmjerio utakmicu u krivom smjeru. Nakon što nije dosudio kazneni udarac za Dinamo i nakon protesta kapetan je dobio izravni crveni karton. Da nije žalosno i tragedija bilo bi stvarno smiješno, ovo stvarno nije način. Još samo da napomenem da ovaj sudac nije bio delegirani za našu utakmicu tako da i sama ta činjenica već govori dosta sama za sebe.”

Torpedo je poražen od Jadrana 0:1 golom u prvom poluvremenu. U Dekanovcu visoka pobjda Mladosti nad Paragom 9:0. Poluvrijeme je bilo 5:0.

Mladost je u Dekanovcu devet puta tresla mrežu Paraga


3. ŽNL: subota Eko – Mladost (S) 7:1. Nedjelja: Parag – Mladost (D) 0:9 /u Dekanovcu/, Omladinac (M) – Radnički 5:1, Dinamo (Ž) – Vučetinec 0:9, Hajduk (B) – Bratstvo (P) 5:0, Torpedo – Jadran 0:1. Borac (DH) je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije