Ribolov: Proljetni kup Žužičke osvojio Josip Jakšić iz Goričana

Proljetnim kupom, petnaestim po redu, Udruga prijatelja prirode i ribolova Žužička iz Kotoribe otvorila je ovogodišnju natjecateljsku ribolovnu sezonu.

Na vodi Žužička koja se nalazi neposredno uz njihov novouređeni dom, u nedjelju 12. travnja održano je pojedinačno natjecanje u lovu ribe udicom na plovak. Sunčano i toplo vrijeme ribiolovci su jedva dočekali pa se za natjecanje prijavilo 33 ribiča iz Goričana, Čakovca, Varaždina, Svete Marije, Ludbrega, Legrada, Donjeg Mihaljevca i Kotoribe.

U takvoj konkurenciji najbolji je bio Josip Jakšić, član ŠRD-a Smuđ Goričan s ulovom od 2.860 grama, drugi je bio Ivica Bonino Hasan iz Varaždina s ulovom od 1.720 grama, dok se na treće mjesto s ulovom od 1.645 grama plasirao Goran Cvetanović, član Smuđa iz Goričana.

Četvrto i peto mjesto osvojili su članovi iz Klena Sveta Marija, Mario Fundak i Marijan Mutak. Najbolji trojac nagrađen je posebnim nagradama koje im je uručio predsjednik Žužičke Branko Matoš, a svi ostali birali su nagrade donatora po sistemu “vidi-uzmi”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije