Trica Međimurja, pobjede Pušćina, Naprijeda i Centrometala, derbi Međimurcu

>> Trica Međimurja, pobjede Pušćina, Naprijeda i Centrometala, derbi Međimurcu

U 1. HNL za žene Katarina Zrinski je pobijedila Pregradu 3:2. Trnava iz Goričana gostovala je kod neprikosnovenog Osijeka i poražena je 8:0.

Tri gola i tri boda nogometašica Katarine Zrinski


Nogometaši Međimurja nastavili su pozitivan proljetni niz u 3. HNL istok pobjedom nad Oriolikom 3:0. Unatoč visokoj pobjedi igra nije bila takva, a dva gola je zabio Matija Kristić nakon kaznenih udaraca. U 11. minuti srušen je Kokot, a Kristić postiže gol za 1:0.


U 71. minuti srušen je Marciuš, a Kristić je još jednom siguran iz kaznenog udarca za 2:0.


U posljednjim minutama igre Karlovčec daje gol za 3:0. Čakovčani na ovom susretu nisu bili uvjerljivi niti osobito opasni u napadu tako da ćemo nakon ovog susreta upisati bodove, a izvedbu zaboraviti. Sakupilo se oko 250 gledatelja, a posebno treba pohvaliti mlade nogometaše iz nogometnih škola Sveti Martin i Međimurje – Čakovec koji su došli na susret u pratnji roditelja i trenera. U srijedu slijedi kup susret s Nedelišćem gdje će Međimurje trebati odigrati daleko bolje želi li proći dalje.

Idilična proljetna sunčana nedjelja na stadionu Mladosti


3. HNL istok 20. kolo nedjelja: Međimurje – Oriolik 3:0.

MŽNL: Pobjede Naprijeda, Centrometala i Pušćina, poraz Nedelišća

Naprijed je u Međužupanijskoj nogometnoj ligi porazio Zelengaj 4:1. Iako su gostu vodili 0:1 na poluvremenu u nastavku su za Naprijed golove postizali Horvat ’51, Vugrinec ’62, Hižman ’81 i još jednom Vugrinec ’88 za visoku domaću pobjedu.

Pobjeda Naprijeda preokretom u drugom poluvremenu


Centrometal je slavio u gostima kod Jalžabeta 1:0 golom Dumančića u 12. minuti. Novi Marof je pobijedio Nedelišće 2:0 golovima koji su pali u 63. i 69. minuti.

Pušćine je pred 250 gledatelja pobijedilo Slobodu Slakovec 1:0 golom Karla Levanića u 26. minuti. Gosti su nezadovoljni suđenjem smatrajući da je gol pao iz zaleđa te da je crveni karton u 70. minuti Nini Cvetkoviću preoštra kazna.

Međužupanijska nogometna liga, 21. kolo, subota: Mladost Komet – Sloga 3:0, Polet – Graničar 1:2, Ivančica – Rudar 1:2. Nedjelja: Pušćine – Sloboda 1:0, Naprijed – Zelengaj 4:1, Novi Marof – Nedelišće 2:0, Jalžabet – Centrometal 0:1.

1. ŽNL: Međimurcu derbi u Maloj Subotici

Opet je gusto na vrhu tablice nakon što je Međimurec pobijedio u derbiju u Maloj Subotici ekipu Spartaka 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:0 za Međimurec.

Uspjeh Međimurca u gostima kod Spartaka


BSK je pobijedio Mladost Palinovec 2:1 sa svim golovima u prvom dijelu.

BSK je na svom travnjaki bio bolji od Mladosti iz Palinovca


U lokalnom derbiju mreže su mirovale, Kraljevčan i Trnava odigrali su 0:0. U Ivanovcu pobjeda Mladosti nad Poletom Pribislavec 1:0 s golom odluke u drugom poluvremenu.

Mreže su mirovale u susretu Kraljevčana i Trnave


Jedinstvo Novo Selo na Dravi izgubilo je od Slobode Mihovljan 0:2 s golom u svakom poluvremenu. Dinamo Palovec i Mladost Sveta Marija odigrali su 1:1. Gosti su zabili u prvom poluvremenu, a domaćin u drugom.

U Palovcu Dinamo i Mladost Sveta Marija bez pobjednika


1. ŽNL subota: Šenkovec – Sokol 0:4, Omladinac (NSR) – Dinamo (D) 2:2. Nedjelja: Kraljevčan 38 – Trnava 0:0, Mladost (I) – Polet (P) 1:0, Jedinstvo (NSD) – Sloboda (M) 0:2, Dinamo (P) – Mladost (SM) 1:1, BSK – Mladost (Pal.) 2:1, Spartak – Međimurec 1:2.

2. ŽNL istok: Petarda Galeba

U Oporovcu pobjeda Galeba nad Budućnosti iz Miklavca 5:0. U prvom dijelu samo jedan gol, a u nastavku još četiri. Uvjerljiv je bio i Borac protiv Budućnosti iz Podbresta 4:0 s dva gola u svakom poluvremenu.

Drava Donji Mihaljevec i Hodošan podijelili su bodove odigravši 1:1 s oba gola u drugom poluvremenu. Omladinac Držimurec Strelec bio je bolji od Croatie 4:1 nakon što je poluvrijeme bilo 2:0.

ČSK je savladao Otok 3:1, a na poluvremenu je bilo 1:0. Dubrava i Vidovčan podijelili su bodove odigravši 1:1. Gosti su zabili u drugom dijelu, domaćin u prvom. Bez pobjednika i u susretu Dubravčana i Draškovca koji je završio 2:2. Poluvrijeme je bilo 0:1.

2. ŽNL istok: Graničar (N) – Zasadbreg 77 1:3. Nedjelja: Drava (DM) – Hodošan 1:1, Borac – Budućnost (P) 4:0, Galeb – Budućnost (M) 5:0, Omladinac (DS) – Croatia 4:1, ČSK – Otok 3:1, Dubrava – Vidovčan 1:1, Dubravčan – Draškovec 2:2.

2. ŽNL zapad: Nova pobjeda Strahoninca, petnaestica Sloge

Strahoninec je uspješno prošao još jedno teško gostovanje pobijedivši Plave u Peklenici 4:2. Poluvrijeme je bilo 1:1. U Štrigovi je Sloga potopila Dravu Kuršanec s čak 15:1. Već je poluvrijeme bilo 8:1.

Trnovec je bio bolji od Venere 3:2. Poluvrijeme je bilo 2:2, a u nastavku domaćin jednim golom dolazi do punog plijena. Bratstvo je u Jurovcu stradalo od Mure 1:4. Mura je na poluvremenu imala veliku prednost 0:2.

Mali Mihaljevec i Zebanec odigrali su bez golova 0:0. Jedinstvo Gornji Mihaljevec pobijedilo je Pobjedu 4:1. Domaćin je na poluvremenu vodio 3:1.

2. ŽNL zapad: Hajduk (Š) – Napredak 4:0, Bratstvo (SV) – Donji Koncovčak 1:0. Nedjelja: Trnovec – Venera 3:2, Bratstvo (J) – Mura 1:4, Sloga (Š) – Drava (K) 15:1, Mali Mihaljevec – Zebanec 0:0, Plavi (Pek.) – Strahoninec 2:4, Jedinstvo (GM) – Pobjeda 4:1.

3. ŽNL: Domaći poraz Omladinca iz Mačkovca

Vodeći Omladinac Mačkovec kod kuće je poražen od Mladosti iz Dekanovca 2:3. Poluvrijeme je bilo 1:3. Na žalost pri kraju susreta teže je stradao domaći igrač i sumnja se na prijelom ruke.

Mladost iz Dekanovca slavila je u Mačkovcu


Dinamo Žiškovec i Mladost Selnica podijelili su bodove odigravši 1:1. Hajduk je bio siguran u Brezju na svom Hrastju gdje je pobijedio Radnički 4:0 s jednim golom u prvom poluvremenu i još tri u nastavku susreta.

Torpedo je torpediran kod kuće od Vučetinca 1:6. Poluvrijeme je bilo 1:3. Jadran je dobro brodio Štefancom i porazio je Bratstvo iz Preseke 3:2 nakon što se na odmor otišlo rezultatom 1:1.

3. ŽNL subota: Eko – Borac (DH) 0:2. Nedjelja: Omladinac (M) – Mladost (D) 2:3, Dinamo (Ž) – Mladost (S) 1:1, Hajduk (B) – Radnički 4:0, Torpedo – Vučetinec 1:6, Jadran – Bratstvo (P) 3:2. Parag je slobodan.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije