Odbojkaši Siska bolji od Centrometala

U uzvratnom susretu odbojkaškog doigravanja Centrometal je poražen od Siska 0:3. Nekako su odlučnije Siščani ušli u susret i poveli već na samom početku. Sredinom seta domaći poravnavaju na 9:9, ali tada Vuk par puta zaredom ne lovi servis i gosti opet odlaze na plus tri, nešto kasnije i plus šest. Nakon 16:21 Kurteš servisima vraća domaće u igru, da bi se nastavilo i serijom Palinkaša. Tako domaći prvi dolaze do set lopte koju ne koriste. Nakon toga gosti uzimaju prednost u svoje ruke i koriste treću set loptu za 28:26.

Drugi set je većinom izjednačeno. Zadnji puta kod 14:14. Potom Sisak odlazi na četiri poena prednosti i slama otpor Centrometala. Set završava 25:20. U ovom setu bolje izdanje Posavca, ostali preloši.

U trećem setu od početka je u igri Puđa. Poveli su Centrometalovci 5:3 i opet stali. Na minus četiri ulazi Palinkaš na mjesto korektora, nešto kasnije i dvojica mladića Juras i Stanković. I ovaj set uvjerljivo osvajaju gosti 25:17. Tijekom cijelog susreta gosti su igrali s puno više žara i zajedništva, domaći u mnogo čemu nedorečeni.

OKM CENTROMETAL – OK SISAK 0:3 (26,20,17)
Dvorana NGC Aton, gledatelja 50
Suci : Vurušić (Varaždin), Turković (Zagreb)
Centrometal: Palinkaš, Čičković, Puđa, Gotal, Juras, Vuk, Posavec, Kurteš, Stanković, Demirović (trener Kirić)
Sisa : Kostelac, Pavlić, Bakonji, Vakufac, Tepavac, Sabljak, Kostelac, Duraković, Alihodžić, Išek, Sofilić, Alić (trener Pavičić)

Ovom pobjedom Sisak je izborio plasman u polufinale doigravanja gdje će igrati protiv prvog favorita prvenstva Mladosti Marine Kaštele. Za Centrometal je sezona završena, u konkurenciji 16 momčadi prve A lige na kraju su osvojili peto mjesto.

U 2. ligi odbojkašice Kaštela poražene su kod Plavog zmaja 3:0. Po setovima 26:24, 25:20 i 25:18. Preostalo je još posljednje 10. kolo i gostovanje kod Novog Zagreba.

U nedjelju u 11:00 sati odbojkaši Nedelišća gostuju kod Siska II.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije