Mario Kovačević: “S Oriolikom ćemo igrati agresivno i ofenzivno”

Na nedjeljni susret 3. HNL istok Međimurje – Oriolik Sekcija sportskih novinara pozvala je nogometne škole te osnovne i srednje škole da uz besplatan ulaz od 16:00 sati prate susret na stadionu Mladosti. Čakovčani u proljetnom dijelu sezone imaju tri pobjede i u posljednjm kolu neriješen rezultat bez golova u Koprivnici. Postignuli su deset golova, a nisu primili ni jedan.

Susret je najavio trener Međimurja Mario Kovačević: “Imamo dobre rezultate u proljetnom dijelu sezone. Oriolik se bori za ostanak i s njima sigurno neće biti lako. Oni će se doći braniti i ako nešto uspiju napraviti to će za njih biti veliki uspjeh. Vjerujem da ćemo znati probiti njihov bunker i da ćemo u ovome susretu opet biti efikasni. Ne mogu računati na kartonirane Branilovića i Hranilovića, a upitan je i Sačer zbog ozljede. Imamo dovoljno široku klupu tako da se unatoč problemima to neće osjetiti u našoj igri.”

Dolazak na susret najavilo je više od 200 mladih nogometaša i njihovih roditelja iz nogometnih škola Prelog, Sveti Martin i Međimurje – Čakovec, a nadamo se da će se priključiti i još neki klubovi o čemu Kovačević kaže: “Drago mi je za čuti da će na susret doći polaznici nogometnih škola. Vjerujem da će imati što za vidjeti jer mi ćemo dati sve od sebe, postavit ćemo se agresivno i ofenzivno.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije