Sportski vikend: Dva državna prvenstva u Čakovcu

U 1. HNL za žene Katarina Zrinski dočekuje Pregradu, a Trnava gostuje kod Osijeka.

U nedjelju u 16:00 sati u 3. HNL istok Međimurje ugošćuje Oriolik.

U Međužupanijskoj nogometnoj ligi u subotu u 15:00 sati igraju Mladost Komet – Sloga, Polet – Graničar i Ivančica – Rudar, a u nedjelju od 16:00 sati Pušćine – Sloboda, Naprijed – Zelengaj, Novi Marof – Nedelišće i Jalžabet – Centrometal.

U 1. ŽNL u subotu igraju Šenkovec – Sokol i Omladinac (NSR) – Dinamo (D), u 2. ŽNL istok Graničar (N) – Zasadbreg 77, na zapadu Hajduk (Š) – Napredak i Bratstvo (SV) – Donji Koncovčak te u 3. ŽNL Eko – Borac (DH).

Kod rukometaša u nedjelju Prelog dočekuje Osijek u 18:00 sati. U 3. HRL sjever rukometašice Zrinskog 2 gostuju kod Bjelovara 2 u nedjelju u 14:30 sati. Kod rukometaša Čakovec dočekuje Golu u subotu u 18:30 sati, a Nedelišće gostuje kod Varaždinaca u 15:00 sati.

U uzvratnom susretu odbojkaškog doigravanja Centrometal dočekuje Sisak u subotu u 20:00 sati. U 2. ligi odbojkašice Kaštela u subotu u 20:00 sati gostuju kod Plavog zmaja, a odbojkaši Nedelišća u nedjelju od 11:00 sati kod druge ekipe Siska.

U košarkaškom doigravanju C lige u subotu u 16:00 sati Međimurje Globetka gostuje kod Petrijanca, a od 19:00 sati igrat će Prelog – Kotoriba i Vinica – Donji Kraljevec.

U posljednjem kolu 2. kuglačke lige Željezničar dočekuje Lepoglavu u subotu u 14:30 sati.

Organizator ekipnog i pojedinačnog prvenstva države u gađanju serijskom zračnom puškom za juniorke, juniore, seniorke i seniore je Športski streljački klub Čakovec. Natjecanje će se održati u ovog vikenda na streljani SRC Mladost. U subotu je svečano otvaranje u 9:45 sati. Slijedi natjecanje u kategoriji juniorki i juniora s početkom u 10:00 sati na kojemu će od naših predstavnika nastupiti Marko i Goran Kolac, članovi Slobode iz Mihovljana. Finala su nakon 16:00 sati. U nedjelju s početkom u 9:00 sati započet će natjecanje u kategoriji seniorki i seniora na kojemu će od naših predstavnika nastupiti Nenad Nemec iz Čakovca i Hrvoje Marčec iz Slobode. Finala su nakon 15:00 sati.

Badmintonski klub “Međimurje” Čakovec je organizator i domaćin pojedinačnog Prvenstva Hrvatske 2015. za kadete u15 koje će se održati u dvorani II. OŠ Čakovec u subotu 28. ožujka od 9.00 do 18.00 sati mečevima razigravanja te polufinalnim i finalnim mečevima. Nastupit će oko 40 najboljih kadeta iz cijele Hrvatske u konkurenciji pojedinaca, muških, ženskih i mješovitih parova, a među njima kadetska ekipa BK Međimurje koja će se boriti za osvajanje medalja. Svečano otvaranje predviđeno je u 9:35 sati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije