Sisak bolji od odbojkaša Centrometala

Prvu utakmicu četvrtfinala odbojkaškog doigravanja dobio je Sisak protiv našeg Centrometala 3:1 i poveo 1-0 u seriji. Vrlo loše su Centrometalovci ušli u utakmicu. Nije ih išao servis, niti napad. Sisak je odmah uvjerljivo poveo. Išlo je Siščane taj set ama baš sve i prva dionica im je uvjerljivo pripala s 25:13.

U drugom setu je poravnato do 5:5. Tu je Centrometal popravio igru napadu, ali bez bloka i bez uspješnog servisa nisu se u nastavku nosili ravnopravno s domaćinom koji je stalno bio u prednosti od tri-četiri poena. Tako je protekao cijeli set do 25:19 i za vodstvo Siska 2:0.

U trećem setu konačno Centrometal igra bolje. Sredinom seta gosti imaju četiri poena prednosti koju do kraja seta povećavaju na konačnih 25:18. Siščani više nisu sigurni u prijemu, Centrometal je ostvario tri blok poena i nazirao se preokret.

Početkom četvrtog seta vodi Centrometal 7:4. Nakon toga bilo je par domaćinski odsuđenih spornih lopti koje ipak nisu smjele poremetiti koncentraciju igrača Centrometala. Ubrzo je poravnato kod 12:12. Potom pet uzastopnih poena domaćih i susret je rješen. Na kraju je završilo 25:20.

OK SISAK – OKM CENTROMETAL 3:1 (25:13, 25:19, 18:25, 25:20)
Sisak, dvorana Brezovica, gledatelja 100
Suci : Milinović, Bingula (oba Zagreb)
Sisak : Pavlić, Bakonji, Vakufac, Tepavac, Sabljak, Kostelac, Duraković, Alihodžić, Išek, Sofilić, Alić (trener Pavičić)
Centrometal: Palinkaš, Čičković, Puđa, Gotal, Juras, Vuk, Marciuš, Kopačević, Posavec, Kurteš, Stanković, Demirović (trener Kirić)

Tijekom cijelog susreta Centrometal nije igrao dobro u napadu, bilo je i loših reakcija u obrani i pobjeda Siska na kraju je zaslužena. Drugi susret na rasporedu je u subotu u Nedelišću s početkom u 20:00 sati. Dojam je ipak da Centrometal u ovom dvoboju ima izgleda proći u polufinale, jasno ukoliko popravi svoju igru iz prvog susreta.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije