Ribolovci Klena putuju u Sloveniju na majstorice za reprezentaciju

Ovog vikenda na rijeci Savi u Radečama u Sloveniji, nastavlja se natjecanje majstorica seniora za izbor reprezentacije Hrvatske u lovu ribe udicom na plovak.

Prošle godine održana su samo dva, dok su druga dva kola odgođena zbog elementarne nepogode. U majstoricama sudjeluje 26 natjecatelja, a među njima su i četiri natjecatelja iz Klena Sveta Marija.

– Pripreme za dva kola su odrađene, natjecatelji će trenirati u petak te se očekuje dobar plasman jer je rijeka Sava slična s vrstama i načinom ribolova kao što je na odvodnom kanalu u Svetoj Mariji – poručuju iz Klena.

Od Klenovih natjecatelja nakon prva dva kola najbolje plasirani je Dominik Peter na sedmom mjestu sa 3,5 boda, slijedeći je Mihael Pongrac sa 6,5 bodova na 10. mjestu, Dragutin Peter je sa 7 bodova na 16. mjestu, dok je Igor Mihalac sa 9,5 bodova na 21. mjestu.

Završna natjecanja, peto i šesto kolo, održat će se 11. i 12. travnja, kada će se saznati najboljih šest natjecatelja koji će činiti reprezentaciju Hrvatske za Svjetsko prvenstvo koje će se održati u mjesecu rujnu na dijelovima Save u Radečama i Sevnici u Sloveniji.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije