Sekcija sportskih novinara poziva na utakmicu Međimurje – Oriolik

Sekcija sportskih novinara Međimurja ove godine organizira akciju “Iz školskih klupa na sportske tribine”. Nakon rukometa i odbojke na red je došao nogomet. U nedjelju 29. ožujka s početkom u 16:00 sati u susretu 3. HNL istok na stadionu Mladosti u Čakovcu igrat će Međimurje i Oriolik. Susret se igra u nedjelju jer u subotu u 18:00 sati igraju reprezentacije Hrvatske i Norveške kvalifikacijski susret za Euro 2016.



Sekcija poziva sve nogometne škole i nogometne klubove da organiziraju svoje mlađe dobne skupine i izvedu ih na susret Međimurje – Oriolik uz besplatan ulaz za djecu i njihove voditelje. Nogometne škole Međimurje Čakovec, Prelog i Sveti Martin potvrdile su dolazak pa pozivamo i sve ostale zainteresirane na ovaj susret da napravimo pravu nogometnu atmosferu i da djecu još više motiviramo za bavljenje nogometom te da rade u vašem klubu s još većim žarom i motivacijom.



Nogometaši Međimurja krenuli su u proljetni dio sezone pobjedama uz efikasan nogomet pa nas sigurno očekuje dinamičan i zanimljiv susret. Djeca su od 28. ožujka do 6. travnja na proljetnom i Uskrsnom odmoru pa se vjerujemo da će biti zainteresirani za ovakvu aktivnost i druženje u vrijeme dok nema škoskih obaveza.

Tijekom susreta fotografirajte navijače na tribinama i pošaljite fotografiju na mail predsjednika sekcije Željka Kraljića zeljko@emedjimurje.hr i neke od skupina bit će nagrađene nagradama NGC Aton Nedelišće i DG Sport Prelog. Ponesite sa sobom bubnjeve, trube, majice, šalove, obucite nogometne majice i vidimo se na nogometnim tribinama.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije