Sportski park Trate: Uskoro otvorenje sezone!

Sportski park Trate već se na veliko priprema za otvaranje nove sportske sezone gdje će svi građani općine Nedelišće i okolnih područja moći uz proljetne sunčeve zrake, zaboraviti na brige, probleme i stres uz sport, rekreaciju i druženje.

Svi posjetioci će moći uživati u igri tenisa, nogometa, odbojke na pijesku, stolnog tenisa i u ostalim društveno – zabavnim sadržajima. Službeno otvorenje sezone najavljeno je za kraj mjeseca ožujka. Iz Sportskog parka najavljaju da će svi zainteresirani moći prvi tjedan, točnije od 30.3. do 5.4.2015. iznajmiti tenis terene za samo 10 kn po satu!

Nadalje, u tijeku su prijave za Piramidu TK Nedelišće koje traju do 13.4.2015. godine, a sve informacije možete dobiti na broj telefona 091 514 7760. Također, u tijeku su i prijave za stalne termine za mali nogomet (umjetna trava). Pozivaju se svi zainteresirani na stolni tenis čiji se treninzi održavaju utorkom i četvrtkom od 19:00 do 20:00 sati. Treninzi su potpuno besplatni!

Sportski park Trate zajedno s Nacionalnim gimnastičkim centrom Aton planira uvesti zajedničke programe i sadržaje te potaknuti aktivnost lokalnih udruga i svih zainteresiranih uz mogućnost zajedničkih projekata i djelovanja u cilju općeg zadovoljstva i napretka, a koje podržava i sama Općina.

Cilj zajedničke suradnje je približiti sportske aktivnosti doslovno svim građanima i izbjegavati elitnost u tom pristupu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije