Šenkovec-Petkoviću 2 pobjeda u derbiju prve lige

Šenkovec-Petković 2 je u derbiju prve stolnoteniske lige s visokih 8:2 savladao Katex i s utakmicom manje, protiv Hodošana 1, približio se vodećem Putjanama Bridu na samo bod zaostatka. U prvoj ligi zagustilo je i u donjem dijelu tablice, jer su bodove osvojili Nedelišće 1 i u zaostaloj utakmici 14. kola HE-DRA 1, a usto je Izvršni odbor MSTS-a potvrdio odluku da Hodošan 1 bez borbe izgubi utakmice 8. i 9. kola u kojima je u sastavu imao Sunčicu Vugrinec, koja po Propozicijama ne može igrati Županijsku ligu.

Nakon 15. kola po tri boda prednosti na čelu tablica tri kola prije kraja imaju Šenkovec-Petković 3 u drugoj, Mihovljan 3 Prima biro u trećoj, ŠŠK Čak u četvrtoj, USTA Belica 1 pratnji je u šestoj ligi pobjegla za gotovo nedostižnih pet bodova, a neizvjesno je i dalje u petoj ligi u kojoj su se unutar dva boda smjestile čak tri ekipe, od kojih su Mihovljan 4 i Čakovec 5 na čelu s istim brojem bodova.

U subotu je počelo razigravanje u sedmoj ligi. Ekipe su u svoje skupine razigravanja donijele bodove iz međusobnih susreta u ligi u kojoj su odigrale regularni dio, a nakon prvoga kola na čelu su s istim brojem bodova HE-DRA 3, Šenkovec-Petković 5 i Mihovljan 5.

Detaljniji rezultati i tablice u rubrici “Stolni tenis” klikom ovdje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije