Katarina Zrinski spremna dočekuje Trnavu

U subotnji međimurski derbi nogometašice Katarine Zrinski startaju protiv ŽNK Trnave s osmog mjesta. U Katarinu Zrinski su došle Ivana Detić iz Varaždina, Maja Keleminec iz Varaždinskih Toplica, Klaudija Bešenić iz Varaždinskih Toplica te Petra Turković iz Remetinca (Novi Marof).

Zbog smrznutog terena u Međimurju zadnju utakmicu prije početka prvenstva odigrali su u nedjelju u Vrbovcu na umjetnoj travi sa ŽNK Vrbovec i pobijedili 1:3. Igrale su kontrolnu utakmicu s U-14 NK Međimurje, sudjelovali na revijalnim utakmicama na turnirima malog nogometa u Štrigovi protiv Pomurja i u Podturnu protiv Trnave.

Najbolje pripreme bile su sudjelovanje na malonogometnom turniru HNS-a u Osijeku gdje je osvojeno peto mjesto. Imenovali su i novog voditelja za sigurnost, a to je Danijel Lipović iz Vratišinca. Iz kluba zahvaljuju Marijanu Bogdanu iz tvrtke DANZAS iz Železne Gore na sponzoriranom prijevozu za Vrbovec te vodstvu 2. OŠ Čakovec koji su po minimalnim cijenama iznajmljivali sportsku dvoranu za treninge. Klubu će od velike pomoći biti liječnik dr. Goran Mađar iz Čakovca.

Nakon prvenstvene utakmice u subotu član skupštine kluba Bojan Modlic, vlasnik lokala Podroom iz Čakovca, pozvao je cijelu ekipu na besplatno druženje u lokal uz iće i piće.

Susret nogometašica Katarine Zrinski iz Čakovca i Trnave iz Goričana igra se u subotu od 15:00 sati u Mihovljanu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije