Slakovčani promašivali, Zadrugar pobijedio

U nastavku prvenstva međužupanijske lige Sloboda Slakovec se nije dobro provela u Hrastovskom, mjestu koje im je dosad bilo sretno te je poražena 2:0. Oba pogotka postigao je Mario Novak, igrač koji je ušao kao zamjena umjesto ozlijeđenog Kolaka u 29. minuti. Sloboda je u prvom dijelu bila bolja momčad, imala nekoliko izglednih prilika za doći u vodstvo koje nije iskoristila, a i domaći vratar istaknuo se sa nekoliko sjajnih intervencija.

U drugom dijelu domaćini na skoro identičan način postižu oba pogotka, Dražen Vukina majstorski je proigrao Novaka koji znalački poentira i ostavlja bodove kod kuće, donosi portal NK Slobode. I Slakovčane treba pohvaliti što na svoj portal stavljaju video sažetak svih prvenstvenih susreta koji su dorađeni usporenim snimkama i crtama zaleđa u dvojbenim situacijama.


U 19. kolu u subotu od 15:00 sati igrat će Pušćine – Nedelišće, Mladost Komet Prelog – Rudar i Polet – Zelengaj, a u nedjelju Graničar – Sloboda, Novi Marof – Sloga i Plitivca Gojanec – Centrometal.

Zbog pet opomenutih igrača s 300 kuna su kažnjeni Sloga Čakovec i Naprijed Cirkovljan. Zbog crvenog kartona Goran Međumurac iz Nedelišća će pauzirati jedan susret, a Damir Režek iz Naprijeda dva susreta. Zbog tri opomene ovog vikenda neće igrati Nenad Vibovec (Centrometal), Nino Pintarić (Nedelišće), Mario Turk (Polet), Manuel Posavec (Sloboda), bez Filipa Horvata i Davora Čonkaša će biti Naprijed, dok na trojicu igrača neće moći računati Graničar (Saša Latin, Dražen Hertelendi i Boris Čižmešija) i Sloga (Pero Obadić, Dejan Jambrošić i Ivan Fučko).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije