Tri odgode u Prvoj stolnoteniskoj ligi

Vrijeme je gripe, viroza i drugih sličnih boleština, ali se čini da u Međimurskim ligama Međimurske novine na njih nisu imuni samo igrači i igračice u 1. ligi, zbog čega su odgođene čak tri utakmice. S odgodom utakmice 10. kola između Šenkovca-Petkovića 2 i Hodošana 1 tako su sada u odgodi četiri utakmice, što već stavlja upitnik na regularnost natjecanja.

U odigranim utakmicama velika većina je završila pobjedama domaćina pa nas rezultati 14. kola stavljaju uz bok nogometu u kojemu su “domaći tereni” velika prednost u osvajanju bodova.

Najinteresantnije je ipak bilo u 2. ligi, u kojoj su gosti dobili četiri od pet utakmica i pokvarili trend 14. kola, ali i Draškovec prvom pobjedom u drugom dijelu prvenstva, Šenkovcu-Petkoviću 3 usporio napredovanje prema prvom mjestu.

U 3. ligi naknadno je voljom dobrom domaćina odigrana i utakmica 13. kola između Donjega Kraljevca 2 i Čakovca 4, koja je već bila evidentirana kao pobjeda Kraljevčana bez borbe, a gostujućom pobjedom nad Nedelišćem 2 Mihovljan 3 Prima biro zasjeo na prvo mjesto.

Vodeći ŠŠK Čak je u 4. ligi bio slobodan pa su mu se pobjedama na tri boda zaostatka približili Mala Subotica 2 i Putjane 4.

Vodeća trojka u 5. ligi je osvojila bodove i zadržala isti poredak, a u 6. ligi je Dragoslavec Breg u svojoj dvorani odigrao neriješeno protiv USTA Belice 2 te još za bod više zaostao za vodećim prvim beličkim sastavom i Goričanom 2.

Detaljniji rezultati i tablice u rubrici “Stolni tenis” klikom ovdje.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije