Na kanalu HE Dubrava počinje sezona ribolova na pastrve

U nedjelju 1. ožujka na drenažnom jarku HE Dubrava započinje sezona ribolova na pastrvu. Športsko ribolovno društvo Klen iz Svete Marije po običaju iz prijašnjih godina, tog će dana u svojem ribičkom domu primati goste ribiče ujutro od 7 sati.

Prodavati će se sve vrste godišnjih dozvola i dnevne dozvole za salmonoidni ribolov. Cijene godišnjih dozvola i cijene članarina ostale su nepromijenjene u odnosu na prošlu godinu. Obavještavaju zainteresirane ribiče da kupnjom godišnje dozvole ostvaruju pravo ribolova na pastrve od 30 izlaza na vodu.

Kupnjom dnevne dozvole za salmonoidni ribolov, koja košta 150 kuna, dozvoljen je ribolov samo jedan dan, odnosno 24 sata od sata izdavanja dozvole. Kod kupnje godišnje ili dnevne dozvole valja poštovati odredbe iz Plana gospodarenja kojeg čete primiti s dozvolom. Tokom cijelog dana, vjerovatno će, uz jarak stalno obilaziti ribočuvarska služba, pa mole ribiče da ne idu u ribolov bez dozvola.

Početak ribolova je ujutro 1 sat nakon izlaska sunca, dok završava predvečer 1 sat prije zalaska sunca. Ribički dom će biti otvoren radi prodaje ribolovnih dozvola i u subotu popodne (28.2.) od 16 sati. Godišnje dozvole mogu se kupiti u trgovini ribolovne oprme DB Sport u Donjem Kraljevcu, a u Hotelu Golf u Donjem Vidovcu možete nabaviti samo dnevne dozvole.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije