Pripremni nogometni susreti

Idućeg vikenda počinje proljetni dio prvenstva u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Čakovec Varaždin, prvoj i dvjema drugim međimurskim nogometnim ligama što znači da klubovi ovog vikenda imaju “generalke” uoči službenih susreta.

Graničar iz Kotoribe odigrao je u petak prijateljsku utakmicu protiv NK Kraljevčan 38 iz Donjeg Kraljevca i pobijedio je 3:1, a u nedjelju je još jedna prijateljska utakmica protiv Jalžabeta u 15.30 sati u gostima. Sljedeći petak organiziraju 9. tradicionalni belot turnir kotoripskih udruga.

Međimurec Dunjkovec – Pretetinec tijekom vikenda igra s Poletom iz Svetog Martina na Muri i Mladosti iz Preloga. Centrometal u subotu u 15:00 sati gostuje kod BSK iz Belice. Rudar Mursko Središće ima dogovreni susret s Borcom iz Turčišća.

Naprijed iz Cirkovljana igra s Otokom. U nedjelju u 10:30 sati igraju Sloga Čakovec – Sloboda Slakovec. Nedelišće u nedjelju od 10:00 sati u Mađarskoj na terenu s umjetnom travom igra protiv austrijskog niželigaša.

Ako vi imate još koju najavu nogometnog pripremnog susreta možete ju ostaviti ispod ovog teksta u komentarima ili nam pošaljite na mail zeljko@emedjimurje.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije