Bit Polarne lige je natjecanje sa samim sobom

U nedjelju je otrčano revijalno 10. kolo Polarne lige u organizaciji Biciklističkog kluba Prelog.To kolo se nije bodovalo pa tako nije ni utjecalo na ukupni plasman. Od ukupno devet natjecateljskih kola, pet najboljih bodovalo se za ukupni plasman. Pet kola je također trebalo završiti za osvajanje majice.

Od 69 prijavljenih pravo na majice ostvarilo je njih 50. Na 6. kolu nastupilo je 47 natjecatelja, što je najveći broj do sad. Najviše veseli broj od 11 natjecateljica te četvero djece. Smatramo da je svaki sudionik zaslužio pohvale jer trčati po takvim uvjetima je veliki podvig.

Nije toliko važno biti prvi ili posljednji, bit takvih liga je natjecanje sa samim sobom i svaki poboljšani osobni rezultat može se smatrati kao pobjeda.

U rekreacijskom centru DG-Sport, koji je kao sponzor uručio nagrade u obliku poklon-bonova prvoplasiranim natjecateljima u svim kategorijama, održana je podjela majica i medalja za najbolje. Nagradili su i najstarijeg natjecatelja Dragu Pintarića rođenog 1950. te najmlađu natjecateljicu Miju Furdi rođenu 2004. Odvažite se i pridružite im se na sljedećem izdanju Polarne lige.



Na kraju čestitke najbolima u sve četiri kategorije, a to su:

5 km – žene
1. Fabić Valentina
2. Furdi Mia
3. Furdi Mirjana

5 km – muški
1. Matotek Damir
2. Horvat Mario
3. Slaviček Goran

10 km – žene
1. Krobot Danijela
2. Mlinarić Mirjana
3. Hoblaj Andrea

10 km – muški
1. Zrna Igor
2. Pavčec Nikola
3. Kovačić Siniša

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije