Mladost Komet obranila naslov pobjednika kupa Grada Preloga u malom nogometu

>> Mladost Komet obranila naslov pobjednika kupa Grada Preloga u malom nogometu

Klubovi s područja Preloga i ove su se godine okupili na kupu Grada Preloga u malom nogometu, tradicionalnom okupljanju nogometaša iz Preloga. Već tradicionalno Zajednica sportskih udruga Grada Preloga organizira Kup Grada Preloga u malom nogometu. Sudjelovali su klubovi s područja Preloga sa svojim seniorskim ekipama. Tako su se ove godine natjecali: Mladost Komet iz Preloga, Naprijed iz Cirkovljana, Galeb iz Oporovca, Draškovec, Otok i ČSK – a iz Čehovca.

Ove se godine igralo liga sustavom te smo na kraju nakon pet kola dobili pobjednika ovog jedanaestog po redu kupa Grada Preloga u malom nogometu. Nakon pet odigranih kola naslov pobjednika pripao je ekipi Mladosti Komet iz Preloga. Na taj je način Mladost Komet obranila naslov pobjednika.

1. kolo
NAPRIJED – ČSK 6 – 3
MLADOST KOMET – DRAŠKOVEC 4 – 1
OTOK – GALEB 8 – 2

2. kolo
DRAŠKOVEC – OTOK 4 – 11
ČSK – GALEB 8 – 4
NAPRIJED – MLADOST KOMET 4 – 5

3. kolo
GALEB – DRAŠKOVEC 13 – 3
OTOK – NAPRIJED 2 – 9
MLADOST KOMET – ČSK 9 – 6

4. kolo
ČSK – DRAŠKOVEC 9 – 5
NAPRIJED – GALEB 5 – 6
OTOK – MLADOST KOMET 4 – 9

5. kolo
OTOK – ČSK 5 – 5
GALEB – MLADOST KOMET 3 – 5
DRAŠKOVEC – NAPRIJED 5 – 6

Drugo mjesto osvojila je ekipa Naprijeda iz Cirkovljana, a treće mjesto ČSK–a iz Čehovca. Najboljim igračem proglašen je Davor Balent, a najboljim golmanom Nikola Grabant, obojica iz Mladosti Komet. Najbolji strijelac, sa 16 postignutih golova je Dejan Kočiš iz Otoka.

Sve utakmice turnira odlično su odsudili Željko Novak i Dominik Mihoci. Prije posljednje utakmice u nedjelju predstavili su se i najmlađi nogometaši ( U-6 i U-7 ) iz Nogometne škole Prelog. Golom Marina Ivanovića pobijedila je ekipa U – 7.

Posljednji dan turnira imao je i humanitarni karakter. Svi posjetitelji, igrači i organizatori plaćanjem simbolične ulaznice od 10 kuna uključili su se, kao i svake godine, u humanitarnu akciju Zajednice sportskih udruga Grada Preloga. Sav skupljeni novac uplatit će se u humanitarne svrhe, najpotrebnijim pojedincima ili udrugama s područja Grada Prelog. Nagrade najboljima predali su predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Mato Kljajić i predsjednik Mjesnog odbora Prelog Željko Sokač.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije