Snježni sportski vikend: Šahovski kup okupio 22 ekipe

Ovogodišnja Završnica kadetskog prvenstva za rukometašice rođene 1998. godine i mlađe održava se u Zadru. Na završnicu su se kvalificirale i prijavile ekipe iz regija sjever, jug i zapad. Na ovoj završnici igra devet ekipa raspoređenih u tri grupe. Zrinski Čakovec je u grupi C sa Zametom i Trešnjevkom. Naše su rukometašice poražene od Zameta 21:13 i pobijedile su Trešnjevku 22:14. U subotu prijepodne igraju s Podravkom, a popodne sa Splitom.

U 1. rukometnoj ligi rukometaši Preloga u subotu u 19:00 sati dočekuju Rudar.

U 1. odbojkaškoj ligi u subotu u 18:00 sati Centrometal dočekuje Karlovac. U 2. ligi odbojkašice Čakovca igraju s Vrbovcom u subotu u 16:00 sati, a u isto vrijeme Kaštel je gost Bjelovaru. Kod odbojkaša pola sata kasnije Nedelišće gostuje kod Trnja.

U superligi stolnotenisačice Hodošana u subotu u 11:00 sati gostuju kod HASTK Mladost.

U košarkaškoj A – 2 ligi sjever u subotu u 17 sati u Murskom Središću igraju Čakovec i Mladost, a Međimurje od 19:30 sati gostuje kod Radnika. U C ligi igraju Vinica – Kotoriba i Rudar – Petrijanec u subotu u 19 sati, a Donji Kraljevec dočekuje Međimurje Globetku u nedjelju u 18 sati.

Na malonogometnom kupu Grada Preloga u petak su odigrana tri susreta, tri se igraju u subotu i završnica je u nedjelju.

U nedjelju će se u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu odigrati Legea kup, malonogometni turnir humanitarnog karaktera. U konkurenciji U-12 je 12 ekipa i oni kreću ujutro, dok se popodne igra u konkurenciji U-14.

U 15. kolu 2. kuglačke lige Željezničar Čakovec u subotu u 15:30 sati dočekuje Belinu Novska.

U subotu 7. veljače igrat će se 1. kolo međimurskog šahovskog kupa koje je ove godine okupilo 22 ekipe. Natjecanje počinje u 15:00 sati u restoranu KTC u Čakovcu.

U organizaciji Atletskog kluba Međimurje Čakovec u Prelogu će se održati Dvoransko prvenstvo Međimurja u atletici u višebojima za kadetkinje i kadete te limačice i limače (rođene 2000. godine i mlađe). Termin za održavanje ovog natjecanja je subota 7. veljače s početkom u 10 sati u dvorani DG Sporta u Prelogu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije