NK Međimurje pojačali Kristić, Sačer, Valentić i Petrović

Trećeligaš Nogometni klub Međimurje započeo je pripreme za proljetni dio polusezone. Treninzi će biti svakog dana osim nedjelje, ponekad i dva puta pod vodstvom trenera Maria Kovačevića. U planu je odigrati devet pripremnih utakmica.

Novi igrač Međimurja je Matija Kristić koji je obrambeni igrač došao iz slovenskog prvoligaša Zavrča. Igrao je u Varteksu, Slaven Belupu i Rusiji. U napad je došao Mario Sačer iz Podravine Ludbreg. Ima prvoligaškog iskustva iz Varteksa, Hajduka i Istre. Vratar Jurica Valentić došao je iz Nafte 1903 Lendava i mladi Toni Petrović bit će u napadu, a dolazi iz Varaždina.

Prvi pripremni susret igrat će se ove subote s Mladosti iz Ždralova, pa 28. siječnja u Čakovcu s drugom ekipom Rijeke, 31. siječnja s Poletom Sveti Martin na Muri, 4. veljače sa Strmcem iz Bedenice, 7. veljače u Čakovcu s Interom Zaprešić, 8. veljače Pušćine, 14. veljače s mađarskim prvoligašem ZTE-om u Zalaegersegu, dan kasnije 15. veljače s Črenšovcima iz Slovenije i za kraj 21. veljače s Zelinom. Prvenstvo počinje 28. veljače kada u Čakovec u prvom proljetnom kolu gostuje Bjelovar.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije