Na turniru u Svetom Jurju na Bregu 34 malonogometne ekipe

U novoj školskoj sportskoj dvorani u Svetom Jurju na Bregu tijekom vikenda organizirat će se malonogometni turnir. Igrat će se u četiri kategorije.

Oni najmlađi U-8 su u dvije grupe. U grupi A su Sloga 2 Čakovec, Sveti Martin, Omladinac Novo Selo Rok i domaćin Sveti Juraj na Bregu, dok su u grupi B Sloga 1 Čakovec, Međimurec Dunjkovec-Pretetinec, Zelenko Novakovec i Rudar Mursko Središće. Susreti po grupama počinju u subotu u 7:45 sati, a završnica je od 10:45 i samo finale u 11:30 sati.

>>> Raspored U-8 subota prije podne

U subotu popodne igraju nogometaši U-12. Grupu A čine Belica 2, Sveti Martin 1, Sloga Čakovec i Sveti juraj na Bregu 1, a grupu B Zelenko Novakovec, Međimurec dunjkovec – Pretetinec, Mali Mihaljevec i Omladinac Novo Selo Rok. Oni igraju u subotu od 12:30 sati. Završnica počinje u 17:00 sati, a finale u 18:45 sati.

>>> Raspored U-12 subota poslije podne

U nedjelju s turnirom nastavljaju nogometaši U-10. U grupi A su Kraljevčan 38 Donji Kraljevec, Sokol Vratišinec, Sloga 2 Čakovec i domaćin Sveti Juraj na Bregu, a u grupi B Sveti Martin, Sloga 1 Čakovec, Nedelišće i Omladinac Novo Selo Rok. Oni počinju u nedjelju u 8 sati, završnica se igra od 10:45 sati, a finale je u 11:45 sati.

>>> Raspored U-10 nedjelja prije podne

Najbrojnija je kategorija U-15 s 10 ekipa. U grupi A su Termoninst-MT Mursko Središće, Mali Mihaljevec, Nedelišće, Sloga Čakovec i Sveti Juraj na Bregu 1, a u grupi B Drava Kuršanec, Jedinstvo Gornji Mihaljevec, Mladost Selnica, Sveti Martin i Sveti Juraj na Bregu 2. Oni počinju u 12:15 sati i finale je u 18:00 sati.

>>> Raspored U-15 nedjelja poslije podne

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije