Juniori Centrometala osvojili četvrto mjesto

Juniori Centrometala osvojili četvrto mjesto

Juniori odbojkaša Međimurje Centrometala osvojili su četvrto mjesto na prvenstvu regije Centar u konkurenciji osam momčadi, pet pobjednika svojih županija i tri predstavnika grada Zagreba. Inače regija Centar ima čak 7 od 16 prvoligaša u muškoj konkurenciji i tu je konkurencija uvijek najjača u hrvatskoj odbojci. U protekle dvije godine Centrometal je osvajao druga mjesta.

Međimurci su bili smješteni u grupu B. Na prvom turniru u Sisku lagano su pobijedili Daruvar 2:0, a potom, nakon što su cijeli prvi set vodili, ipak izgubili od kasnijeg prvaka zagrebačke Croatie 2:0. Tako im je prvi susret na turniru u Daruvaru bio ključan za plasman u polufinale. Nakon velike borbe pobijedili su Sisak sa 2:1, po setovima 25:22, 22:25 i 15:13.

U polufinalu se sastali s Karlovcem koji je realno bio prejak i uvjerljivo pobijedio 2:0. U susretu za treće mjesto izgubili su od zagrebačke Mladosti 25:18 i 28:26.

Za ekipu su nastupili Karlo Novak, Antonio Juras, Antonio Stanković, Vanja Marciuš, Vedran David, Ivan Kocijan te braća Luka i Mihael Kregar. Vodio ih je Aleksandar Kovačić. Rezultat je još vrijedniji, ako se uzme u obzir da je u momčadi nastupio samo jedan igrač (Novak) rođen 1996. godine, a ostali znatno mlađi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije