Županija ispunila financijski plan prema sportašima

Županija ispunila financijski plan prema sportašima

Na 18. sjednici Izvršnog odbora Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije pod vodstvom predsjednika Mate Kljajića dominirala je točka u kojoj su se razmatrale financije. Iz županijskog proračuna za sport je do 20. prosinca uplaćeno 1 124 000 kuna, a sredstva su doznačena prema kriterijima korisnicima proračuna. Razlika od 76 000 kuna te ukupno 1 200 000 kuna bit će uplaćena do kraja godine pa će nakon nekoliko godina plan biti stopostotno ostvaren.

U 2015. godini županijskim proračunom za sport predviđeno je 1 250 000 kuna. Osim financija i sva druga pitanja vezana uz sport uspješno se rješavaju sa županom Matijom Posavcem i zamjenikom Zoranom Vidovićem.

Pri kraju je uređenje prostora Zajednice u središtu Čakovca pa će do kraja siječnja Zajednica moći raditi svoje poslove u novim prostorima. Županijski sportski savezi i klubovi koji te saveze nemaju imaju rok do 10. siječnja dostaviti na adresu Zajednice podatke o članstvu, stručnom kadru, objektima i ostalim podacima da u Zajednici ažuriraju i imaju potpunu evidenciju sportskih Saveza i udruga.

Do kraja godine plan je održati još jednu sjednicu na koju će pozvati čelne ljude županije i novinare te će ih detaljno upoznati s djelovanjem tijekom 2014. godine koja je sportski za naš kraj bila vrlo uspješna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije