Hodošan u derbiju 1. Međimurske stolnoteniske lige pregazio Katex

U 8. kolu, u kojemu su dominirale domaće ekipe, odigrano je mnoštvo derbija, koji su utjecali na promjene u vrhovima tablica. Hodošan 1, s Paulom Markati, Sašom Suhodolčanom i Sunčicom Vugrinec u sastavu, pregazio je u derbiju 1. lige Katexa i na vrhu se bodovno izjednačio s Putjane Bridom. Oslabljeni Draškovec je u 2. ligi neplaniran o izgubio kod Čakovca 2, a vodeći Šenkovec-Petković 4 u 3. od Hodošana 3 pa ga je na tablici dostigla druga ekipa Hodošana.

U 3. ligi Čak je i dalje nemilosrdan, a s utakmicom više i bodom manje na drugom ga mjestu prate Putjane 4. Prvih pet ekipa u 5. ligi je pobijedilo pa je povećan jaz između gornje i donje polovice tablice, a u 6. ligi USTA Belica 1 se maksimalnom pobjedom nad Dragoslavec Bregom nakon kikseva ekipa iz pratnje odvojila na vrhu za 4 boda.

Sedme lige su već odigrale drugo kolo druge polusezone. U derbiju A skupine peti sastav Šenkovec-Petkovića je kao gost visoko porazio Putjane 9 pa dalje sam prati vodeći Mihovljan 5, a u B skupini još veću prednost pred pratnjom ima vodeći dvojac HE-DRA 3 i Donji Vidovec 1. Nažalost, u 2. i 3. ligi zbog smjenskoga rada igrača ima dosta problema s odigravanjem utakmica pa su u 2. u zadnja dva kola odgođene tri, a u 3. dvije utakmice.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije