Prvenstvo Hrvatske u kuglanju u parovima u Čakovcu

Prvenstvo Hrvatske u kuglanju u parovima održat će se u Čakovcu na kuglani Mladost u nedjelju. Svečano otvaranje je u 9:15 sati.

Prvenstvo se igra u disciplini jedan nastup s dva igrača po 4 x (15+15) = ukupno 120 hitaca mješovito po igraču, na ukupan zbroj srušenih čunjeva, s kuglom promjera 160 mm. Parovi su stekli pravo nastupa plasmanom na prvenstvima regija, uz kvotu od četiri (4) para po regiji.

Raspored igranja utvrđen je uvažavajući zamolbe kod prijava, broj prijavljenih parova pojedinih klubova, putovanja iz udaljenijih mjesta, te uobičajenih kriterija pri sastavljanju rasporeda. Suorganizator natjecanja je Kuglački savez Međimurja sa svojim Zborom sudaca, a provodi se prema Pravilima kuglanja na 9 čunjeva – klasičan način.

Parovi koji sudjeluju dolaze iz klubova: Lepoglava, Bjelovar, Kupa Ozalj, Grmoščica Zagreb, Medvešćak 1958 Rijeka, Crikvenica, Goranin Delnice, Kandit Osijek, Mertojak Split, Zadar, Medvešćak Zagreb te domaćin Željezničar Čakovec koji ima nastup predviđen u 18:10 sati.

Proglašenje pobjednika i podjela odličja je nakon završetka igre zadnjih parova koji počinju u 19:15 sati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije