Limači NŠ Međimurje-Čakovec prvi nakon jesenskog dijela natjecanja

Nakon odigrane zaostale utakmice 6.kola, gdje su na gostovanju kod Mladosti iz Ždralova ostvarili visoku pobjedu od 9:0, limači NŠ Međimurje-Čakovec 2004. godišta osigurali su naslov prvaka jesenskog dijela natjecanja 1. HNL U-10-sjever.

Kroz odigranih 13.kola osvojili su 35 bodova (11 pobjeda, 2 neriješena rezultata i niti jedan poraz) s primljena samo 12, a postignutih čak 100 golova, što im donosi epitet najboljeg napada lige. Tako su iza sebe ostavili poznate škole nogometa,kao što su: NK Slaven Belupo, NK Varaždin, NK Varteks, NK Bjelovar, NK Križevci, NK Virovitica i NK Ludbreg.

Treniralo se četiri puta tjedno na pomoćnim terenima SRC Mladost, a utakmice su se odigravale subotama, na glavnom terenu SRC Mladost. Od 2. prosinca trenira se tri puta tjedno u NGC Aton Nedelišće. Do sada su sudjelovali na dva dvoranska turnira i osvojili dva 1. mjesta i to na turnirima NŠ Polet SMnM i NŠ Sloga. U planu su još dvoranski turniri u Murskom Središću, Lendavi, Čakovcu, Zimska liga Međimurskog nogometnog saveza te turniri na vanjskim terenima u Međugorju (Međugorje cup) koji se održava u 3. mjesecu.

Turnir u Vinkovcima, Nedeljancu i Alpas cup u Kurilovcu koji se održavaju u 6 .mjesecu. Uz turnire odigravat će se i prijateljske pripremne utakmice. 1. HNL U-10-sjever počinje početkom 3. mjeseca, a završava u 6.mjesecu.

Za ekipu su nastupali: Roko Zrna, Petar Vlašić, Edo Novak, Petar Ratajec, Dorian Balog, Noah Janković, Fran Belović, Abel Krznar, Stjepan Balić, Petar Strahija, Filip Turk, Roko Zemljić, Matija Mendelski, Leo Stričak, Sven Zorković. Trener je Damir Lepen.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije