Održana prva sjednica novog saziva Izvršnog odbora

Nakon izborne Skupštine svoju prvu radnu sjednicu jučer (srijeda) imao je novi saziv Izvršnog odbora. Pod predsjedanjem Mate Kljajića sjednici se odazvalo njih 11 od 13. Na dnevnome redu bile su tri točke. Prva i glavna je bila održavanje 32. malonogometnog zimskog prvenstva Međimurja.

Unatoč svake godine sve manjem broju momčadi, prošle ih je bilo 48, a ove zasad 42, prvenstvo će se ipak odigrati. No, smanjene su novčane nagrade u sve tri kategorije i one sad iznose ukupno 17.800,00 kuna. Po kategorijama je to ovako:
– seniori 9 000 kn, 4000 kn, 1000 kn, pehar,
– veterani 1500 kn, 800 kn, pehar
– pioniri 1 000 kn, 500 kn, pehar

Izvlačenje je već najavljeno za sutra, petak 19. prosinca u 16 sati, a natjecanje po skupinama započinje 26. prosinca. Imenovana je komisija za mali nogomet u sastavu Mato Kljajić kao predsjednik i Damir Dominić, Alojzije Sobočanec, Dragutin Vuk i Robert Čižmešija kao članovi.

Pod drugom točkom dnevnog reda prezentirano je trenutno financijsko stanje saveza koje je solidno s obzirom na vremena u kojima živimo. Donijeta je odluka da će proljetno natjecanje započeti 1. ožujka 2.015. s utakmicama seniorskog četvrtfinala kupa. 8. ožujka započinje prvenstvena sezona u I. Međimurskoj ligi i obje II. Međimurske lige. III. Međimurska liga starta 22. ožujka.

Imenovani su nositelji kvalitete, a to su NK Međimurje Čakovec kod seniora, Škola nogometa Međimurje-Čakovec kod mlađih uzrasta, a ŽNK Trnava Goričan kod žena. Instruktor za mlade Dragutin Naranđa izvijestio je IO da od 17. siječnja kreće zimska liga limača u kojoj će se natjecati 18 momčadi i trajat će do 22.veljače.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije