Saša Kuček: “Osjećam se kao da moram igrati protiv sebe i pobijediti se”

Završnica Kupa Međimurja je uvijek bila interesantna i neizvjesna neovisno o tome u kojem rangu natjecanja su bili klubovi iz Preloga i Čakovca. Za najavu ovogodišnje završnice – utakmice između MRK ‘Čakovec’ i RK ‘Prelog’, pitali smo trenera Čakovčana, Sašu Kučeka, koji je upravo s Prelogom već osvajao ovaj Kup protiv, tada nadmoćnijeg, čakovečkog premijerligaša PIPO-IPC.

”Mladiće koji danas ‘nose’ igru Preloga sam trenirao u senzibilnoj fazi njihova razvoja i smatram ih ‘svojom djecom’. Čak je i trener Belić jedan od mojih najboljih učenika. Osjećam se kao da moram igrati protiv sebe i pobijediti se. Ali u utakmici ću, naravno, pokušati iskoristiti činjenicu da ih jako dobro poznajem, neutralizirati njihove dobre strane i pobijediti. Ipak, već godinu i pol djelujem u Čakovcu i vjerujem da sam i ove mladiće nešto naučio…’- uz osmijeh nam je rekao trener Kuček i dodao:’ ‘Jedino u što sam siguran je da će utakmica biti interesantna, korektna i atraktivna i da će gledatelji moći biti zadovoljni kvalitetom prikazanog rukometa.”

>>> Nagradna igra

Vladimir Belić: “Čakovec želi pobjedu protiv nas više od svega”

Trener Preloga Vladimir Belić ovako najavljuje susret: “U subotu nas očekuje jako teška utakmica iz više razloga. Trener MRK Čakovca Saša Kuček je najbolji rukometni stručnjak kojeg osobno poznajem. Još uvijek pokušam izvući iz njega po koji savjet kad se čujemo. Većinu igrača, kao i mene naučio je gotovo sve što znamo u rukometu. Tako da nas sve jako dobro poznaje i sigurno će nas pokušati iznenaditi na njemu svojstven način.

Vjerujem da je cijela ekipa MRK Čakovec motivirana i da žele pobjedu protiv nas više od svega. Ne smijemo zaboraviti činjenicu da igramo na njihovom terenu pred njihovim navijačima. Usprkos svemu smatram da smo kvalitetnija ekipa i da možemo pobijediti u toj utakmici. Utakmica će zasigurno biti napeta i atraktivna te pozivam sve ljubitelje rukometa da dođu i bodre svoje favorite.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije