Squash klub Međimurje lider na tablici

U Zagrebu je održano prvo kolo nove sezone 2014/2015 1. Hrvatske squash lige u organizaciji prošlogodišnjeg pobjednika – kluba Squashtower iz Zagreba.

Igrači iz našeg domaćeg kluba – Squash kluba Međimurje su odlično započeli novu sezonu svladavši s rezultatom 4/0 tri ekipe (Studoši Zagreb, SQ Bjelovar, Dobri momci Zagreb) te odigravši jedan remi 2/2 s prošlogodišnjim viceprvacima Squashaholics Zagreb. S obzirom na spomenute rezultate Međimurje je trenutno prvo na tablici sa 7 bodova iz četiri utakmice, ispred Squashtowera koji ima 6 bodova iz tri utakmice.

Za Squash klub Međimurje su nastupili Nikola Mikac, Damir Dolar, Matija Mikac, Vedran Žbulj i Predrag Rojko. Dok je većina domaćih igrača redom pobjeđivala svoje protivnike, braća Mikac su nažalost obojica nesretno izgubila u mečevima protiv ekipe Squashaholicsa čime su izgubljeni dragocjeni bodovi .

Spomenimo da se Hrvatska squash liga igra šestu sezonu te da je u prethodnih pet sezona Squash klub Međimurje 4 puta osvajao srebro i jednom broncu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije