Domaći poraz stolnotenisačica Hodošana

Stolnotenisačice Hodošana u osmom su kolu ugostile ekipu Mladosti iz Petrinje i pretrpjele poraz od 4:1. U subotnjoj utakmici od domaćih se igračica očekivalo više, čak i pobjeda, jer Petrinjke u prvih sedam kola nisu baš blistale. Možda je upravo pomisao da mogu pobijediti bila ta koja ih je sputala.

Zaigrale su nevjerojatno loše, rezultat čega je visok poraz. Kola su krenula nizbrdo već u prvoj partiji u kojoj snažna Ivana Marinić agresivnom igrom Pauli Markati nije pružila niti malo šansi za pobjedu, a isti trend nastavljen je i uvjerljivim porazom Ane Švarc od Andreje Galić u drugoj.

Rovovsku bitku vodila je Tamara Ramić u trećoj partiji protiv pokretljive defanzivke Josipe Zajec. I izgubila 3:2, nakon što je uspjela je anulirati minus od 1:0 i 2:1 u setovima, ali joj je u petom setu ponestalo i snage i koncentracije. Tračak nade pojavio se nakon pobjede domaćega para Markati/Ramić protiv Marinić i Zajec i smanjenja rezultata na 3:1.

Slijedila je peta partija između Paule Markati i ne baš raspoložene Andreje Galić, u kojoj je Galić unatoč tome vodila 1:0 i 2:1 u setovima. Paula je to uspjela stići i izjednačiti na 2:2 i dobro započela peti set, kod promjene strana imala vodstvo od 5:1 i na kraju seta 10:6, ali i sve to prokockala izgubivši ga 12:10, čime je meč i okončan.

Rezultati:
Hodošan – Mladost 1:4
Pula – Dr. Časl 1:4
TIS – Varaždin 0:4
HASTK Mladost – Bjelovar 4:1
Jaska – Lokomotiva 4:1

Tablica:
1. Dr. Časl 16
2. HASTK Mladost 15
3. Varaždin 13
4. TIS 13
5. Pula 12
6. Mladost Petrinja 12
7. Hodošan 10
8. Bjelovar 9
9. Jaska 9
10. Lokomotiva 8

Parovi 9. kola subota 6. prosinca u 11 sati: TIS – Hodošan, u 17 sati: Lokomotiva – Pula, Bjelovar – Jaska; nedjelja 7. prosinca u 11 sati: Dr. Časl – Varaždin.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije