Hannah Ereiz brončana u Sisku

Proteklog vikenda plivači Čakovečkog plivačkog kluba su kao i dosadašnjih godina sudjelovali na 10. Sisak mali – Memorijal Miriana Vasilj. Od ove godine natjecanje je memorijalno, u spomen na prerano preminulu trenericu Plivačkog kluba Sisak Janaf Mirianu Vasilj, ujedno i idejnu začetnicu i jednu od pokretača ovog natjecanja, a bez dvojbe najuspješniju trenericu ovog natjecanja.

Za Čakovečki plivački klub, a pod vodstvom Gordane Nomo Nemi prof. plivali su: Adam Šinjori, Filip Cvjetićanin, Marin Jurinec, Fran Kovačec, Anja Novak, Marta Posavec, Vita Pintarić, Ema Medved, Hannah Ereiz, Mateo Flinčec, Gloria Požgaj, Ida Mujezinović, Sven Furdi, Marta Horvat i Meri Furdi.

Na mitingu je sudjelovalo oko 450 plivačica i plivača iz cijele Hrvatske te plivači iz Banja Luke (BIH). Konkurencija u svim kategorijama bila je izrazito jaka, a najuspješnija plivačica ČPK-a bila je Hannah Ereiz rođena 2005. godine osvojivši brončanu medalju na 50 metara leđno. Svi plivači ČPK-a odlično su otplivali, a među prvih deset u svojoj kategoriji bili su slijedeći plivači:
Hannah Ereiz (2005.) 3. na 50 m leđno, 5. na 100 m mješovito i 7. na 50 m slobodno
Ema Medved (2005.) 6. na 50 m leptir
Adam Šinjori (2003.) 7. na 100 m leptir i 8. na 100 m mješovito

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije