Za kraj jesenskog dijela Nedelišće dočekuje Graničar

Liderska pozicija Nedelišća nakon jesenskog dijela sezone je osigurana prošlog tjedna, a sada u zadnjem kolu to treba potvrditi i pred domaćom publikom, iako velika podrška ni u Slakovcu nije izostala. Protiv Slobode su treći žuti karton zaradili prvotimci Gordan Vuk i Danijel Mesarić, što će treneru Damiru Maretiću zadati muke oko sastavljanja 11-orice igrača koji će od 1. minute istrčati na teren protiv Graničara.

Graničar je kao i ostali klubovi, kolo prije utakmice s Nedelišćem bio slobodan i imao je čak dva tjedna za pripremu. Kotoripčani su dugo vremena vodili bitku za 2. mjesto, no čak i ako bi ostvarili pobjedu u ovom kolu upitno je bi li im bilo dovoljno za 4. mjesto s obzirom na ostale parove. U 15 odigranih utakmica upisali su osam pobjeda, dva remija te pet poraza s gol-razlikom 33:29, a s 26 osvojenih bodova trenutno drže 5. mjesto. Više od polovice pogodaka svoje momčadi postigao je Boris Čižmešija koji je sa 17 golova najbolji strijelac lige, daleko iza njega je Vilim Kos sa 6 golova, dok su ostali igrači postigli manje od četiri pogotka.

Utakmica 17. kola Međužupanijske nogometne lige Čakovec-Varaždin između Nedelišća i Graničara odigrat će se u subotu (29. studenog) na SRC-u Trate s početkom u 14:00 sati, donosi nk-nedelisce.hr.

Glavni sudac: Dubravko Pavlić (Varaždin)
1. pomoćni sudac: Vladimir Kapeš (Varaždin)
2. pomoćni sudac: Dražen Rohtek (Varaždin)
Delegat: Stjepan Đuranec (Šenkovec)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije