Stolnoteniski klub Mihovljan svečano obilježio 60 godina rada

>> Stolnoteniski klub Mihovljan svečano obilježio 60 godina rada

Stolnoteniski klub Mihovljan obilježio je 60 godina rada. U Sportskom domu u Mihovljanu u jednosatnom programu prisjetili smo se bogate prošlosti ovog kluba i sjajnih rezultata po kojima je najtrofejniji međimurski klub.


Kako je rekao predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza Zlatko Pospiš ovaj klub je europska institucija za koju se itekako zna. Još je naglasio kako je stolni tenis ove godine najtrofejniji sport u Hrvatskoj, no kako nije adekvatno praćen.


Sanela Domjanić prisjetila se prošlih godina i svojih velikih postignuća, a na pitanje kako je uspjela postići tako značajne rezultate odgovorila je: “Organizacijom i podrškom roditelja. Kada nešto voliš ništa nije teško. Danas je problem što je sve pitanje nova i što se brzo odustaje.”


U Mihovljanu je trenutno osamdesetak članova, klub ima ekipe u prvoligaškoj konkurenciji kod žena i muškaraca i nada se da bio mogao u nekom budućem vremenu opet doći do elitnog ranga.


Zahvalnice su od predsjednika Nevena Cividinija i tajnika Roberta Mikaca dobili dobili Vjeran Mesarić, Ivana Koštarić Fegeš, Matija Barić, Karlo Posavec, Gordana Antončić, Dražen Bubek, Đurđica Zver, Davor Matotek, Nikola Vincetić, Josip Žužić, Davorin Labazan, Josip Jezernik, Kristian Kovačić i stolnoteniski klub Aquaestil.

Plakete za veliki doprinos stolnom tenisu su dobili Ivana Nikolić, Tomislav Marušić, Bojana Kolarić, Mladen Vidović, Vesna Wrana, Sara Mikac, Franjo Flac, Tatjana Kostromina, Sandra Paović i Neven Cividini.

Za izniman doprinos klubu i stolnom tenisu unikatne statue Vesne Wrane dobili su Međimurska županija, Grad Čakovec, Mjesni odbor Mihovljan, Hrvatski stolnoteniski savez, Franjo Mikac, Sanela Domjanić, Nino Bujan, Nikola Mikac i Robert Mikac. U ime HSTS-a prigodnu spomenicu je primio predsjednik kluba Neven Cividini.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije