Sportski vikend: STK Mihovljan obilježava 60 godina rada

Stolnoteniski klub Mihovljan danas će (petak) obilježiti 60 godina rada. Svečanost će se održati u dvorani Sportskog doma Mihovljan ovog petka s početkom u 18:00 sati. Mihovljanski klub je najtrofejniji sportski kolektiv u Međimurskoj županiji, a svojevremeno je bio i u samom vrhu hrvatskoga stolnog tenisa.

Ovog vikenda17. kolom završava i Međužupanijska nogometna liga Čakovec – Varaždin. U subotu u 14:00 sati igrat će Rudar – Novi Marof, Ivančica – Mladost Komet, Centrometal – Naprijed i Nedelišće – Graničar. U nedjelju u 10:00 sati Sloga dočekuje Pušćine, dok će u 14:00 sati igrati Zelengaj i Sloboda.

Na igralištu Nogometnog kluba Dinamo iz Palovca nakon prošlotjedne posljednje službene utakmice polusezone, ove nedjelje s početkom u 14:00 sati domaćin Dinamo i aktualni polusezonski prvak I. međimurske nogometne lige Spartak iz Male Subotice odigrat će humanitarnu utakmicu za podršku oporavku Emine Križaić i Robija Posedija koji su teško stradali u prometnoj nesreći u rujnu ove godine.

U drugoj hrvatskoj kuglačkoj ligi vodeći Željezničar danas (petak) u 18:00 sati gostuje kod Zaboka.

Centrometal igra u nedjelju u Atonu kad u sklopu 8. kola 1.A lige dočekuje Rijeku. Utakmica se igra s početkom u 18:00 sati, a ulaz je besplatan.

U 2. ligi odbojkašice Čakovca u nedjelju u 15:30 sati dočekuju Don Bosco, a Kaštel u subotu u 16:00 sati gostuje kod Daruvara. Kod odbojkaša Nedelišće u subotu u 17:00 sati gostuje kod Medicinara.

Ovog vikenda NGC ATON domaćin je 8. memorijalnog kupa Republike Hrvatske u sjedećoj odbojci, koji se i ove godine odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva branitelja i Hrvatskog paraolimpijskog odbora i u organizaciji Hrvatskog saveza sjedeće odbojke te Kluba sjedeće odbojke Agram. Cilj održavanja kupa je promicanje i unaprjeđenje invalidskog sporta te međusobno druženje 13 ekipa s preko 180 natjecatelja. Svečanom otvorenju 8. Kupa Hrvatske koje je na rasporedu u subotu u 9.30 sati nazočit će i ministar branitelja Predrag Matić.

U 1. ligi rukometaši Preloga gostuju kod Crikvenice. U 2. ligi kod rukometašica Zrinski 3 danas (petak) 20:15 sati ugošćuje Ludbreg. U ponedjeljak Zrinski 2 gostuje kod Velikog Trojstva. Kod rukometaša večeras (petak) u 20:00 sati Čakovec gostuje kod Concordije, a Nedelišće je u subotu gost kod Ilove.

U košarkaškoj A – 2 ligi Međimurje dočekuje Bjelovar u subotu u 17:30 sati u dvorani 1. OŠ Čakovec, a Čakovec igra s Križevcima od 16:00 sati u dvorani 2. OŠ Čakovec. U C ligi igraju Prelog – Kotoriba (subota 16:00 sati), Međimurje Globetka – Vinica (subota 18:00 sati 2. OŠ Čakovec), Petrijanec – Nedelišće (subota 18:30 sati) i Rudar – Donji Kraljevec (nedjelja 16:30 sati).

U 2. kuglačkoj ligi lider čakovečki Željezničar danas (petak) u 18:00 sati gostuje kod Zaboka.

Brzopotezno ekipno prvenstvo Međimurske županije za 2014. godinu u organizaciji Šahovskog saveza Međimurske županije će se održati u hotelu Panorama u Prelogu u nedjelju s početkom u 10:00 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije