Međimurje treba i mora pobijediti Podravinu

U subotu od 14:00 sati u posljednjem jesenskom kolu 3. HNL istok Međimurje dočekuje Podravinu iz Ludbrega. Čakovčani su nanizali loše rezultate i na tablici su tek 13. s 15 bodova. Imaju 4 pobjede, 3 remija i 7 poraza uz gol – razliku 21:22. Iza njih su Slavonija s 15 bodova i Oriolik s 13, dok fenjeraš Virovitica nema ni jedan bod.

S druge strane bit će Podravina iz Ludbrega koja je 6. s 23 boda. Sudeći po tablici gosti bi trebali biti papirnati favoriti, no kako je ovo posljednje kolo i kako bi u slučaju poraza Međimurje moglo pasti čak na pretposljednje mjesto vjerujemo da će u ovom susretu htjeti pokazati da vrijede puno više od onog što pokazuje tablica.

Čakovčani u prošlim susretima imaju izrazite probleme s efikasnošću. U posljednjem domaćem susretu s Vukovarom u prvom poluvremenu Međimurje nije realiziralo desetak manjih ili izrazitih prigoda što je Vukovar iskoristio za pobjedu 1:2. Slična priča se događala i ranije pa se nadamo da tako neće biti i ove subote i da će naša ekipa polusezonu završiti s pobjedom.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije