Komentar nedjeljnog kola: Pobjeda Mladosti, Nedelišću bod

U 1. HNL za žene Osijek je pobijedio Katarinu Zrinski 13:0. Poluvrijeme je bilo 6:0.

Nedelišće je dočekalo Zelengaj u Međužupanijskoj nogometnoj ligi. Prvo poluvrijeme završilo je 1:0. Iako je domaćin dominirao cijeli susret u nastavku su gosti uspjeli zabiti iz jedne od rijetkih prigoda i susret je završio 1:1.

U Prelogu su igrali Mladost Komet i Zadrugar. Mladost je slavila 4:0 s jednim golom u prvom poluvremenu i još tri u nastavku.

MŽNL Čakovec – Varaždin subota: Plitvica Selnik – Naprijed 2:1, Rudar – Pušćine 3:0 i Centrometal – Polet 5:1. Nedjelja Sloga – Graničar 3:1 /10:00/, Mladost Komet Prelog – Zadrugar 4:0 i Nedelišće – Zelengaj 1:1.

1. MNL: Derbi bez golova

Trnava je porazila Mladost Svetu Mariju 2:0 s jednim golom u svakom poluvremenu. U Palinovcu petarda Mladosti protiv Slobode Mihovljan 5:0 s tri gola u prvom poluvremenu i još dva u nastavku.

Međimurec je pobijedio Dinamo Domašinec 3:1. Poluvrijeme je bilo 2:1.


U derbiju Spartak i Polet Pribislavec odigrali su bez golova 0:0. BSK je došao do druge prvenstvene pobjede pobijedivši Sokol 3:0 s dva gola u prvom poluvremenu i jednim u drugom.

Derbi u Maloj Subotici bez golova


U Palovcu pobjeda Dinama nad Kraljevčanom 2:1. Poluvrijeme je bilo 2:0. U derbiju začelja Jedinstvo Novo Selo na Dravi i Šenkovec odigrali su 3:3. Poluvrijeme je bilo 1:1.

1. MNL subota: Omladinac (NSR) – Mladost (I) 3:1. Nedjelja: Trnava – Mladost (SM) 2:0, Mladost (Pal.) – Sloboda (M) 5:0, Međimurec – Dinamo (D) 3:1, Spartak – Polet (P) 0:0, BSK – Sokol 3:0, Dinamo (P) – Kraljevčan 38 2:1 i Jedinstvo (NSD) – Šenkovec 3:3.

2. MNL zapad: Domaće pobjede vodećeg trojca

U Svetom Jurju na Bregu pobjeda Venere nad Zebancom 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:0. Lider Strahoninec pobijedio je fenjeraša Dravu Kuršanec 5:2. Poluvrijeme je bilo 2:2.

Pobjeda je bila bolja od Donjeg Koncovčaka 2:1 i s ovim bodovima preskočili su na tablici goste. Poluvrijeme je bilo 2:0. U Gornjem Mihaljevcu pobjeda Jedinstva nad Napretkom 4:1 nakon što je poluvrijeme bilo 2:0.

Plavi su u Peklenici porazili Muru 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:0. Mali Mihaljevec je poražen kod kuće od Trnovca 2:4. Poluvrijeme je bilo 2:1, no u nastavku gosti s tri gola uzimaju sva tri boda. U Štrigovi pobjeda Sloge nad Bratstvom iz Jurovca 3:1. Poluvrijeme je bilo 1:1.

2. MNL zapad subota: Bratstvo (SV) – Hajduk (Š) 1:2. Nedjelja: Venera – Zebanec 2:1, Strahoninec – Drava (K) 5:2, Pobjeda – Donji Koncovčak 2:1, Jedinstvo (GM) – Napredak 4:1, Plavi (Pek.) – Mura 2:1, Mali Mihaljevec – Trnovec 2:4 i Sloga (Š) – Bratstvo (J) 3:1.

2. MNL istok: Omladinac Držimurec Strelec i Vidovčan poravnati na vrhu

U Novakovcu pobjeda Graničara nad Budućnosti iz Miklavca 3:0 s jednim golom u prvom poluvremenu i dva u drugom. Draškovec je bio bolji od Otoka 3:1. Na poluvremenu je bilo minimalnih 1:0.

Dubravčan je opravdao ulogu favorita protiv Budućnosti iz Podbresta pobjedom 4:1. U derbiju začelja Dubrava je u Sivici pobijedila Dravu Donji Mihaljevec 3:0 sa svim golovima u drugom poluvremenu. Sivičani su ovom pobjedom pobjegli sa začelja i iza sebe su ostavili tri kluba.

ČSK je poražen od Borca 0:1 golom kojeg su gosti iz Turčišća zabili u drugom poluvremenu. Omladinac Držimurec Strelec pobijedio je Galeb iz Oporovca 3:1. Ovom pobjedom Omladinac je drugi na tablici s jednakim brojem bodova kao i lider Vidovčan.

Omladinac Držimurec – Strelec je slavio u derbiju kola


2. MNL istok subota: Hodošan – Vidovčan 0:0 i Zasadbreg 77 – Croatia 4:1. Nedjelja: Graničar (N) – Budućnost (M) 3:0, Draškovec – Otok 3:1, Dubravčan – Budućnost (P) 4:1, Dubrava – Drava (DM) 3:0, ČSK – Borac 0:1, Omladinac (DS) – Galeb 3:1.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije