Nedelišće i Zelengaj igraju već u nedjelju

Samo jedan dan nakon prijateljske utakmice protiv Hrvatske nogometne reprezentacije U-21, momčad Nedelišća će odigrati prvenstvenu utakmicu 15. kola protiv Zelengaja iz Kućana Donjeg. Kako jesenski dio završava 30. studenog bilo je upitno hoće li vremenski uvjeti dozvoljavati odgodu za tjedan nakon toga, a popodnevni termin u srijedu ne dolazi u obzir zbog radnih obaveza igrača obiju momčadi.

Uzevši u obzir te dvije stvari Zelengaju je predloženo odigravanje utakmice u noćnom terminu u srijedu na SRC-u Mladost u Čakovcu, no čelnici tog kluba odbili su takvu mogućnost. Stoga je donijeta odluka da će se ista odigrati u nedjelju.

Trener Damir Maretić ne može računati na Ninu Pintarića zbog tri žuta kartona, dok za goste pravo nastupa nema Valentino Mlakar zbog isključenja protiv Sloge u 13. kolu. Zelengaj trenutno drži 4. mjesto s 25 osvojenih bodova, a od 36 postignutih pogodaka najviše (9) ih je postigao upravo suspendirani Mlakar.

Utakmica 15. kola Međužupanijske nogometne lige Čakovec-Varaždin između Nedelišća i Zelengaja odigrat će se u nedjelju (16. studenog) na SRC-u Trate s početkom u 14:00 sati, donosi portal NK Nedelišće.

Glavni sudac: Roman Lacković
1. pomoćni sudac: Miro Hantak (Vinica)
2. pomoćni sudac: Nikola Šmrček (Novakovec)
Delegat: Zvonko Novaković (Čakovec)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije