U subotu proglašenje najboljih u Kros ligi Globetka

Posljednje 8. kolo “Kros lige Globetka” za 2014. godinu, održat će se u subotu 15. studenog s početkom u 14,00 sati. Nakon trkačkog dijela svi oni koji su tijekom godine bili sudionici lige, imat će priliku sudjelovati i u proglašenjima najboljih za 2014. koje će održati na katu Gradskih bazena u Čakovcu s početkom u 15,30 sati.

Kao što je to i bilo najavljeno u propozicijama lige, proglasit će se najuspješniji sudionici po starosnim kategorijama, kao i najbolji u ukupnom poretku i to sve na dvije dionice, kraćoj od 3,6 km te duljoj 7,8 km. Treba napomenuti da se u borbu za medalje mogu uključiti trkači koji su sudjelovali na barem četiri od ukupno osam kola, no nagrada svima koji su barem jednom trčali stazama Globetke, bit će majica te poseban poklon organizatora lige, Atletskog kluba Međimurje.

Prosjek od 106 sudionika u prvih sedam kola lige odličan je rezultat za organizatora, jer je u odnosu na 2013. prosječno trčalo tridesetak trkača više. U posljednjem kolu možemo se nadati još boljem odazivu pa pozivamo građane da svakao dođu na zadnje kolo, a nakon trčanja ostanu na proglašenjima te u ugodnom druženju preuzmu zaslužene nagrade.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije