Komentar nedjeljnog kola: Šestica Pušćina, slavlje Centrometala u Kotoribi

U Međužupanijskoj ligi u nedjelju smo imali tri susreta s međimurskim predstavnicima. U međimurskom ogledu u Kotoribi su igrali Graničar i Centrometal. Prvi dio dobili su gosti 0:1 nakon autogola domaćina. U nastavku još jedan gol Centrometala za pobjedu 0:2.

Pušćine je dočekalo Plitvicu iz Selnika. Prvo poluvrijeme završilo je 1:1, a na kraju je bilo 6:1. Gosti su došli sa samo deset igrača, a kako se jedan ozlijedio susret su završili s devetoricom na terenu,

U Cirkovljanu je Naprijed ugostio Ivančicu. Na poluvremenu je bilo 1:1. U drugom dijelu gol Naprijeda za pobjedu 2:1 i nova tri boda.

Mladost Komet Prelog gostovala je u Gojancu kod Plitvice. Plitvica je prvo poluvrijeme stekla minimalnu prednost 1:0. U drugom dijeli golijada za konačnih 5:2.

>>> Pobjeda Katarine Zrinski, remi Poleta i Rudara, porazi Međimurja i Nedelišća

>>> Nogometašice Trnave i dalje neumoljive

MŽNL Čakovec – Varaždin subota: Sloboda Slakovec – Sloga Čakovec 4:2, Polet – Rudar 1:1 i Zadrugar – Nedelišće 2:1. Nedjelja Pušćine – Plitvica (S) 6:1, Graničar – Centrometal 0:2, Naprijed – Ivančica 2:1 i Plitvica – Mladost Komet 5:2.

1. MNL: Pobjeda Međimurca u Pribislavcu

U Ivanovcu Mladost je porazila Jedinstvo Novo Selo na Dravi 5:0 s dva gola u prvom dijelu i još tri u nastavku. Kraljevčan je s 2:1 bio bolji od BSK sa svim golovima u prvom poluvremenu. Sokol je starado od lidera Spartaka 0:6 koji je zabio po tri gola u svakom poluvremenu.

Sokol je od Spartaka primio šest golova


U derbiju poraz Poleta u Pribislavcu od Međimurca 0:2. Gosti su zabili oba gola u prvom poluvremenu i sada su drugi. Dinamo Domašinec je na poluvremenu vodio protiv Mladosti iz Palinovca 2:1, ali je na kraju poražen 2:4. Sloboda Mihovljan je izgubila od Mladosti iz Svete Marije 1:4. Gosti su već na poluvremenu vodili 0:3.

U Mihovljanu poraz Slobode od Mladosti iz Svete Marije


1. MNL subota: Omladinac (NSR) – Trnava 0:2 i Šenkovec – Dinamo (P) 1:4. Nedjelja: Mladost (I) – Jedinstvo (NSD) 5:0, Kraljevčan 38 – BSK 2:1, Sokol – Spartak 0:6, Polet (P) – Međimurec 0:2, Dinamo (D) – Mladost (Pal.) 2:4, Sloboda (M) – Mladost (SM) 1:4.

2. MNL zapad: Jedinstvo Gornji Mihaljevec i Zebanec slavili u gostima

U Jurovcu minimalna pobjeda Bratstva 2:1 nad Malim Mihaljevcom sa svim golovima u drugom poluvremenu. Trnovec i Plavi Peklenica završili su 1:1. Domaćin je zabio prvo poluvrijeme, a gost drugo.

Mura je poražena od Jedinstva Gornji Mihaljevec po teškom terenu 0:2. Poluvrijeme je bilo 0:1. U nastavku pokušava domaćin, no gosti kontrom i golom pri kraju susreta potvrđuju pobjedu. Napredak je bio bolji od Pobjede 4:3, iako je tri puta gubio. Poluvrijeme je bilo 1:2. Drava je u Kuršancu poražena od Zebanca 1:3. Poluvrijeme je bilo 1:1.

2. MNL zapad subota: Bratstvo (SV) – Venera 1:3, Hajduk (Š) – Sloga (Š) 3:1, Donji Koncovčak – Strahoninec 2:3. Nedjelja: Bratstvo (J) – Mali Mihaljevec 2:1, Trnovec – Plavi (Pek.) 1:1, Mura – Jedinstvo (GM) 0:2, Napredak – Pobjeda 4:3, Drava (K) – Zebanec 1:3.

2. MNL istok: Vidovčan uspješan u Otoku

Omladinac Držimurec – Strelec pobijedio je Hodošan 2:1, dok su Galeb i ČSK završili bez golova 0:0. Drava je u Donjem Mihaljevcu izgubila od Dubravčana 0:1 golom koji je pao u drugom poluvremenu.

U Podbrestu pobjeda Budućnosti nad Graničarom Novakovec 3:1. Budućnost Miklavec poražena je od Zasadbrega 2:3. Poluvrijeme je bilo 1:2. Croatia je bila bolja od Draškovca 4:1, a Otok je poražen od lidera Vidovčana 0:2.

2. MNL istok subota: Borac – Dubrava 2:2. Nedjelja: Omladinac (DS) – Hodošan 2:1, Galeb – ČSK 0:0, Drava (DM) – Dubravčan 0:1, Budućnost (P) – Graničar (N) 3:1, Budućnost (M) – Zasadbreg 77 2:3, Croatia – Draškovec 4:1, Otok – Vidovčan 0:2.

3. MNL: Omladinac Mačkovec desetkom potvrdio jesenski naslov

Omladinac Mačkovec je jesenski prvak, a to je danas potvrdio desetkom protiv Paraga. Po pet golova zabili su po poluvremenu za pobjedu 10:0. U Dekanovcu poraz Mladosti od Hajduka iz Brezja 2:6.

Omladinac iz Mačkovca jesenski je prvak


Borac Donji Hrašćan i Dinamo Žiškovec odigrali su 2:2. Poluvrijeme je bilo 0:2. Domaćin u nastavku smanjuje i u samoj završnici izjednačuje. U Selnici pobjeda Mladosti nad Torpedom 5:2. Prvo poluvrijeme je bilo efikasno i završilo je 4:2. Radnički i Jadran odigrali su 2:2.

3. MNL subota: Vučetinec – Bratstvo (P) 3:1 /u Zasadbregu/. Nedjelja: Parag – Omladinac (M) 0:10 /u Mačkovcu/, Borac (DH) – Dinamo (Ž) 2:2, Mladost (D) – Hajduk (B) 2:6, Mladost (S) – Torpedo 5:2, Radnički – Jadran 2:2. Eko je slobodan.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije